Zusterbedrijf Google gaat futuristische wijk in Toronto bouwen

Zelfrijdende bussen, verwamde fietspaden en ondergrondse bezorg-robots. In de Canadese stad Toronto moet dat binnenkort werkelijkheid zijn. Alphabet, het moederbedrijf van internetgigant Google, wil een wijk omtoveren tot een 'futuristische internetstad'.Lees meer

Volg jij 7Days al op Snapchat?
Nu 7 weken 7Days voor maar € 7,-
WhatsApp laat je real-time locatie delen met contactpersonen

Je locatie delen via WhatsApp, dat is niet nieuw. Maar wel als dit real time gebeurt! De nieuwe functie is binnenkort voor iedereen beschikbaar. Zo kunnen jouw contactpersonen je live volgen.

Brug

Deze fietsbrug in het Brabantse Gemert ziet er normaal uit, maar is heel bijzonder. Het is de eerste fietsbrug uit een 3D-printer ter wereld. De brug is acht meter lang en bestaat uit 800 laagjes beton.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Ontbijten is heel belangrijk. Geen tijd? Onzin! Voor een lekker ontbijtje hoef je namelijk écht niet eerder op te staan. Vaak staat het binnen no-time op tafel.

Lees meer

#Metoo is trending. Hiermee delen mensen hun ervaringen met seksuele intimidatie en seksueel geweld. Na Hollywood doet iedereen een boekje open. Dit kun je doen als het jou overkomt.Lees meer