Taal verandert continu. Sommige woorden verdwijnen en nieuwe woorden komen erbij. Elk jaar selecteert woordenboekengigant Van Dale tien nieuwe woorden die in de race zijn voor de titel 'woord van het jaar'. Wordt het...Lees meer

Word nu abonnee voor maar €10,-
Alles over de aanslagen in Parijs
quiz

Weet jij precies wat er afgelopen week in de wereld gebeurde of heb je geen idee? Je komt erachter met de zeven vragen van onze 7Days-nieuwsquiz!

Tussenjaar: expectations vs reality
Blog

Urenlang Netflixend op de bank liggen, elke avond feesten en stapels boeken lezen op bed. Dat waren mijn fantasieën over een tussenjaar. Maar ik moet bekennen: dat valt me vies tegen.

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Wordt lid!

Dossier Parijs

Het was deze week stil op straat in Brussel. Behoorlijk vreemd voor de normaal zo levendige hoofdstad van België. Brussel is in de greep van een terreuralarm en antiterreuracties. Wat is er precies aan de hand in ons buurland? Vijf vragen en, voor zover mogelijk, antwoorden.Lees meer

3.5
Game

Na twee jaar is de bekendste en meest succesvolle serie racegames weer terug. En jawel, Need for Speed is mooier dan ooit. Maar niet beter. 

Dossier mediawijsheid
Dossier mediawijsheid