Door Ferat Djano Koerdenburg op Blaffende honden bijten > Lijk me best tof. In de hedendaagse kippenfabrieken gebeurt het inderdaad al. -- Door Ashley op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > Ik had gister een groot feest en toen ik terugkwam had mijn broertje mijn huiswerk... -- Door larissa op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > ik heb mijn huiswerk niet gemaakt omdat ik al slim ben en simpelweg gewoon te lui... -- Door Sara op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > Ik heb mijn mentrix appartement dat ik haar les geskipt had om in de bibliotheek te... -- Door Kim op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > 'Ja sorry, mijn hond heeft op mijn laptop liggen kauwen, daardoor was mijn... --
De Leef Je Uit Tour gaat op 23 oktober van start in Arnhem | Foto ANP

Jan Smit in tranen bij platina plaat

Jan Smit verliet gisteren in tranen het podium bij de uitreiking van de platina plaat voor Leef, zijn nieuwe album.

Hoewel Leef pas vanaf vrijdag te koop is, zijn er al meer dan vijftigduizend stuks verkocht in de voorverkoop. Dat, en het zware jaar dat Jan achter de rug heeft, ontroerde de zanger tot tranen. Het was voor de Volendamse zanger door zijn breuk met Yolanthe en zijn nieuwe relatie met Liza dan ook een hectisch jaar. Hij schoot achter de coulissen om zijn emoties weer de baas te worden.

Jan Smits Leef
Op Jans nieuwe album staan twaalf nieuwe liedjes die de zanger allemaal zelf geschreven heeft. Dat is voor het eerst in zijn toch al lange carrière. In oktober begint zijn nieuwe tour.

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Gerelateerd nieuws
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal worden door 7Days verwijderd. Reageren is alleen bedoeld voor jongeren.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over