Door Marloes op Liever pulp-tv > Dit zijn precies de redenen dat ik pulpprogramma's kijk. Bedankt, Ivo! -- Door beu op ‘Zwarte Piet is racisme’ > Weet je ik schaam me al dat ik nederlander ben door de regering en nu ook nog omdat we... -- Door bob op Fotogalerij: grootste cruiseschip ter wereld > daar zo ik zo en zo graag op willen zitten alleen het het is te veel geld maar ik zou... -- Door Leander den Boer op Ander wereldbeeld > Heyy Hannah, ik snap het echt helemaal. Ik had precies hetzelfde gevoel eerst: de... -- Door Anoniem op O jee, een spreekbeurt! > Hai. Ik zoek een onderwerp dat op niveau van de 1e klas is. Ik heb geen idee. Ik... --
De Leef Je Uit Tour gaat op 23 oktober van start in Arnhem | Foto ANP

Jan Smit in tranen bij platina plaat

Jan Smit verliet gisteren in tranen het podium bij de uitreiking van de platina plaat voor Leef, zijn nieuwe album.

Hoewel Leef pas vanaf vrijdag te koop is, zijn er al meer dan vijftigduizend stuks verkocht in de voorverkoop. Dat, en het zware jaar dat Jan achter de rug heeft, ontroerde de zanger tot tranen. Het was voor de Volendamse zanger door zijn breuk met Yolanthe en zijn nieuwe relatie met Liza dan ook een hectisch jaar. Hij schoot achter de coulissen om zijn emoties weer de baas te worden.

Jan Smits Leef
Op Jans nieuwe album staan twaalf nieuwe liedjes die de zanger allemaal zelf geschreven heeft. Dat is voor het eerst in zijn toch al lange carrière. In oktober begint zijn nieuwe tour.

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Gerelateerd nieuws
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal worden door 7Days verwijderd. Reageren is alleen bedoeld voor jongeren.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over