Door Ferat Djano Koerdenburg op Blaffende honden bijten > Lijk me best tof. In de hedendaagse kippenfabrieken gebeurt het inderdaad al. -- Door Ashley op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > Ik had gister een groot feest en toen ik terugkwam had mijn broertje mijn huiswerk... -- Door larissa op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > ik heb mijn huiswerk niet gemaakt omdat ik al slim ben en simpelweg gewoon te lui... -- Door Sara op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > Ik heb mijn mentrix appartement dat ik haar les geskipt had om in de bibliotheek te... -- Door Kim op Winnen: Smoesjesbijbel van Bardo Ellens > 'Ja sorry, mijn hond heeft op mijn laptop liggen kauwen, daardoor was mijn... --
De kerststol werd uitgedeeld op het station | Foto's ANP

Gigantische kerststol

Op het station van Haarlem stond vanmorgen een kerststol uitgestald. En niet zo maar eentje, maar een van maar liefst zeventig meter.

Het ging om een reclamestunt van supermarkt Lidl. Door het maken van deze lange kerststol hoopt de supermarktketen in het Guinness World Records-boek te komen. De stol was gevuld met 90 kilo amandelspijs, 92 kilo krenten, noten en rozijnen. Veel treinreizigers namen een hapje.

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal worden door 7Days verwijderd. Reageren is alleen bedoeld voor jongeren.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over