Door sander op Beste Vrienden Quiz > ik wil graag weedoen met mijn beste vriend julius als dat mag stuur dan een mailtje :) -- Door danella op Audities The Voice Kids stromen binnen > Ik ben Danella 13 jaar ik zit een schoolband, en me vrienden/vriendinnen vinden dat ik... -- Door Siulong op Blogger Dave over meest perfecte telefoon ooit > Hey guys! I am a huge fan of dave wai, aka siufong. His articles rock!!!! Bye... -- Door Landelijk Steunpunt Hoofdluis op 4 maart: Luizendag > De Landelijke Luizendag is dit jaar op woensdag 4 maart!!! Dus niet zoals hier staat... -- Door Henk v U. op Pearl-reclame schiet in verkeerde keelgat > Ik erger me steeds meer aan de verschillende varianten van de pearle reclame met die... --
De kerststol werd uitgedeeld op het station | Foto's ANP

Gigantische kerststol

Op het station van Haarlem stond vanmorgen een kerststol uitgestald. En niet zo maar eentje, maar een van maar liefst zeventig meter.

Het ging om een reclamestunt van supermarkt Lidl. Door het maken van deze lange kerststol hoopt de supermarktketen in het Guinness World Records-boek te komen. De stol was gevuld met 90 kilo amandelspijs, 92 kilo krenten, noten en rozijnen. Veel treinreizigers namen een hapje.

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal worden door 7Days verwijderd. Reageren is alleen bedoeld voor jongeren.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over
Advertentie
 
Meest gelezen
Meer binnenlands nieuws
Meest gelezen binnenlands nieuws