Door Anoniem op Help, ik heb spreekangst! > Ik moet over paar weken mijn boekbespreking doen! En ik heb nog niet eens een boek... -- Door Joyce op Blogger Stijn gaat voor het eerst kamperen > Herkenbaar! Heb zelf mijn kampeer vrees verloren toen ik naar Rock Werchter ging voor... -- Door joske op Wie de broek past... > herkenbaar probleem, ik heb ook altijd moeite met goede broeken vinden. ik vind zelf... -- Door Tom op Dierenpartij: weg met vuurwerk! > Mike wat een domme reactie van jouw dat we met die 65 miljoen het te kort konden... -- Door Romyyy op Wie de broek past... > hahaahaha leuke blog !! ik heb ook altijd problemen met broeken kopen, ik heb ook heel... --
David Guetta eerder dit jaar tijdens een dj-set in Frankrijk | Foto AFP

David Guetta beste dj van de wereld

Al jaren voeren Nederlanders de lijst van beste dj’s ter wereld aan. Deze lijst wordt samengesteld door het Britse tijdschrift DJ Mag. Maar net nu de uitreiking in Nederland plaatsvond – tijdens het Amsterdam Dance Event – nam een Fransman het stokje van ons over. David Guetta heeft Armin van Buuren na vier jaar van de nummer 1-positie gestoten.

‘Het is fantastisch’, zei Guetta na afloop van de uitreiking. Hoewel hij ook veel hits op de radio scoort, voelt hij zich wel een echte dj. ‘Ik ben een club-dj.’ Armin van Buuren vindt dat de nieuwe nummer-1 eigenlijk meer popmuziek maakt. ‘Hij zit in een heel andere tak van sport dan ik’, aldus de trance-dj. Van Buuren vindt het niet erg dat hij niet langer de eerste plek heeft. ‘Ik ben vier jaar lang de populairste dj ter wereld geweest. Dat was al fantastisch.’ En ondanks zijn tweede plek blijft Van Buuren nog steeds de beste trance-dj ter wereld. 

Veel Nederlanders
De dj-top 100 wordt elk jaar samengesteld door het Britse blad DJ Mag en wordt gezien als de enige echte officiële dj-lijst. Zeshonderdduizend mensen hebben afgelopen tijd gestemd op hun favoriete dj. Dit was alweer de veertiende editie. Bij eerste twintig op deze lijst zitten nog steeds heel veel Nederlanders. Van Buuren staat nu op de tweede plaats, dj Tiësto op drie en Afrojack op zeven. Ook Fedde Le Grand (14de plaats), Sander van Doorn (16de), Headhunterz (17de) en Ferry Corsten (18de) wisten de top-20 te halen.

Voor alle hits van David Guetta kun je terecht op zijn YouTube-kanaal

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Reacties
pieter
26-10-2011 16:04:01
armin is en blijft de aller beste dj ter wereld!
Jose
26-10-2011 15:55:55
Hoe komt het dat ik Dash Berlin die op 8 geeindigd is mis in deze lijst met Nederlandse Dj's? Beetje jammer!
Faridje
21-10-2011 15:57:15
Dat mag ook wel,
Al hoewel ik Arwin niet echt een goede DJ vindt.
David Guetta is beter, met zijn hit met NIcki Minaj en FloRida: Where dem girlz at.
Dat liedje is zo FANTASTISCH!
Vooral dat Nicki Minaj rapt!~OMFG

http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4

Greetz;-)
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden door 7Days verwijderd.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over
Advertentie
 
Meest gelezen
Meer Muziek
Meest gelezen Muziek