Door beu op ‘Zwarte Piet is racisme’ > Weet je ik schaam me al dat ik nederlander ben door de regering en nu ook nog omdat we... -- Door bob op Fotogalerij: grootste cruiseschip ter wereld > daar zo ik zo en zo graag op willen zitten alleen het het is te veel geld maar ik zou... -- Door Leander den Boer op Ander wereldbeeld > Heyy Hannah, ik snap het echt helemaal. Ik had precies hetzelfde gevoel eerst: de... -- Door Anoniem op O jee, een spreekbeurt! > Hai. Ik zoek een onderwerp dat op niveau van de 1e klas is. Ik heb geen idee. Ik... -- Door fredje op ‘Zwarte Piet is racisme’ > Verschrikkelijk ik word er verdrietig van. Altijd maar bezig met strijd terwijl aan dit... --
Bij Giel biggelden de tranen over zijn wangen |

Maaike krijgt Giel aan het huilen

Gisterenavond was ze te zien bij Beste Singer-songwriter van Nederland en nu al staat Maaike Ouboter op nummer 1 in de iTunes Top 100. Niet zo gek. Met haar optreden kreeg ze de hele jury aan het huilen.

De studente Media & Communicatie schreef het liedje Dat ik je mis voor haar overleden moeder. De jury raakte meteen ontroerd en bij Giel Beelen biggelden de tranen over zijn wangen. Het nummer van Maaike werd al meer dan veertigduizend keer op de site van De Beste Singer-Songwriter van Nederland bekeken en op Youtube al dertigduizend keer. Ook deelnemer Michael bestormt de iTunes Top 100, hij staat op nummer 5.

Houd een zakdoek paraat bij het luisteren van dit nummer:

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Gerelateerd nieuws
Reacties
Jan blokhuis
07-06-2013 16:40:40
Wat knap als je dit kan zingen,toppen veel lof .veel sucses.
Sophie
01-06-2013 11:42:42
Dit is nou muziek waar iedereen jaloers op zou kunnen zijn
Henk Westerhout
01-06-2013 00:23:34
Wat eengeweldig nummer en tekst.Janken!
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden door 7Days verwijderd.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over