Door Sam op Doei dure smartphone! > Waarom nemen we altijd van die duure telefoons als we kunnen bellen met een spot... -- Door ashley op Wil jij een beroemde filmster worden? > hoi ik droom al van kleinst om filmster te worden ik ga al de sites na en ik kan niks... -- Door Karlijn op 7Days in een nieuwe jas > Hee, ik ben al heeel lang abonnee en ik moet zeggen dat ik het nieuwe uiterlijk wel... -- Door Anne op 7Days in een nieuwe jas > Ik lees nu al jaren de 7Days en vind deze lay-out heel overzichtelijk. Dat is heel fijn... -- Door Merijn op 7Days in een nieuwe jas > Mijn broer was vroeger al abbonee op de7Days, toen het nog kidsweek heette. Nu heb ik... --
Bij Giel biggelden de tranen over zijn wangen |

Maaike krijgt Giel aan het huilen

Gisterenavond was ze te zien bij Beste Singer-songwriter van Nederland en nu al staat Maaike Ouboter op nummer 1 in de iTunes Top 100. Niet zo gek. Met haar optreden kreeg ze de hele jury aan het huilen.

De studente Media & Communicatie schreef het liedje Dat ik je mis voor haar overleden moeder. De jury raakte meteen ontroerd en bij Giel Beelen biggelden de tranen over zijn wangen. Het nummer van Maaike werd al meer dan veertigduizend keer op de site van De Beste Singer-Songwriter van Nederland bekeken en op Youtube al dertigduizend keer. Ook deelnemer Michael bestormt de iTunes Top 100, hij staat op nummer 5.

Houd een zakdoek paraat bij het luisteren van dit nummer:

Volg jij de redactie al?
Advertentie
Gerelateerd nieuws
Reacties
Jan blokhuis
07-06-2013 16:40:40
Wat knap als je dit kan zingen,toppen veel lof .veel sucses.
Sophie
01-06-2013 11:42:42
Dit is nou muziek waar iedereen jaloers op zou kunnen zijn
Henk Westerhout
01-06-2013 00:23:34
Wat eengeweldig nummer en tekst.Janken!
Geef je reactie (alleen voor jongeren)

Geef je reactie

Let op: Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden door 7Days verwijderd.

Naam: Maximaal 50 tekens
E-mail: Maximaal 50 tekens
Bericht:
Anti-spam: Neem de tekst uit de afbeelding over