Dominique's ideale Netflix-serie: een combinatie van Jane the Virgin en New Girl
Blog

Dromen over dé perfecte Netflix-serie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Dominique
Dominique
Westerveld

Na een lange dag school, wil ik als ik thuis kom het allerliefst lekker op de bank neer ploffen en zo snel mogelijk Netflix aanzetten. Lekker relaxed genieten van alle drama’s en alle chaotische leventjes.

Eenmaal op de bank beland trek ik alle vindbare dekentjes naar me toe en open ik de jacht op de afstandbediening. Een paar keer extra hard op de knopjes van de afstandbediening drukken om zo snel mogelijk mijn favoriete serie op te starten. Op Netflix kun je natuurlijk door enormveel verschillende series en films scrollen, genoeg om naar te kijken dus. Elke serie heeft wel een leuk uniek kenmerk. Maar wat nou als ik nou van een paar supertoffe series verschillende elementen samenvoeg? Dan zou ik écht de perfecte droomserie krijgen. 

Een goede serie

Een goede serie vind ik een serie die ik door wil blijven kijken, en waarbij ik met smart op het volgende seizoen zit te wachten. Voor mij is het belangrijk dat een serie grappig is, maar wel met een goede verhaallijn. Het liefst zit er ook een beetje een klungelig en onhandig persoon in die de meest ongemakkelijke situaties meemaakt, want daar kan ik mezelf dan heel goed in verplaatsen.

​Perfecte combinatie

Een droomserie voor mij zou een combinatie van Jane the Virgin en New Girl zijn. Ik vind Jane the Virgin helemaal geweldig. Het heeft een grappige en onverwachtse verhaallijn en ik vind de personages gewoon superleuk. Bij New Girl hou ik echt van de gekheid van Jess, hoe zij omgaat met het samenwonen met drie mannen. Wat mijn betreft zou dit de perfecte combo zijn, met nog wat hele slechte humor erin wordt dit geweldig! ​

Netflix-deskundige

Een goede vriendin van mij, die dagenlang Netflix kijkt - een échte ervaringsdeskundige - droomt meer weg bij spannende series. Als het aan haar ligt proppen ze de spanning en mysterie van Pretty Little Liars bij de enge en knappe acteurs van Teenwolf. Een andere goede combinatie lijkt haar Gossip Girl, maar wel met een hele andere draai, met het spannende en nieuwe van Riverdale

Series in overvloed

Gelukkig ben ik op Netflix nog lang niet uitgekeken: leuke series in overvloed. Wie weet komt ooit mijn droom uit en is er over een paar jaar wel Pretty Teenwolf.

Meer blogs lezen van Dominique (15)? Laatst schreef ze ook Deze 7 typische Hyves-dingen doen we nog steeds en Koukleum met een kledingprobleem.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren