Blogs

Blog

Met een optimistisch gevoel ga ik naar het mentorgesprek. Achten en negens stralen tussen mijn enige vijf voor gym. Ik verwacht de woorden: 'Je mag volgend jaar naar de havo’, te horen. Maar het tegenovergestelde was waar.

Lees meer
Blog

In Nederland is zo’n 1,5% van de inwoners analfabeet. De rest van de mensen kan wel enigszins een nuttige letter op papier zetten en een klein deel daarvan is gezegend met een aardig gevoel voor schrijven. Van die groep blijft er een handjevol Nederlanders over die daadwerkelijk het schrijven als hobby hebben. En laat ik er daar nou net één van...

Blog

De examentijd zit er weer op! Je hebt weer tijd voor andere dingen. Een goed moment om verschillende bekende Nederlanders eens te interviewen over hun middelbare school- en examentijd.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

festivals
Blog

Pinkpop of de Zwarte Cross. Je hebt er vast wel eens van gehoord of misschien ben je er zelf wel eens geweest. Leuke muziek, lekker eten en een goede sfeer. Maar ook pogingen om wc-rollen subtiel mee te brengen naar het toilet en dansmoves die afkomstig lijken van een of ander buitenaards wezen. Op zo’n...

Lees meer
Fidget spinner hype blog
Blog

Jij hebt er vast ook wel één, een fidget spinner. Spotgoedkoop en vermaak voor de hele dag. Terwijl ik dit schreef had ik er zelfs eentje naast mij liggen waar ik af en toe pauze voor nam of een flinke draai aan te geven.

Lees meer