Blogs

Blog

Beiden ploffen we neer op het opgemaakte bed. ‘We hebben het gehaald’, zuchten we. We zijn zonder onze ouders in Berlijn gekomen. En met behulp van Google maps en vreemdelingen hebben we zelf ons hotel gevonden. Maar ik moet eerlijk bekennen: er zijn momenten in onze korte reis geweest, dat wij hoopten...

Lees meer
Blog

Pasen spendeerde ik dit jaar in een typisch Belgisch huis in de Ardennen, mét mijn hele familie. Zo’n familieweekend was een nieuwe ervaring voor me. De laatste keer was namelijk zo’n 14 jaar geleden en daar herinner ik me weinig meer van. Het was vooral hartstikke gezellig, maar ik heb er ook een aantal levenslessen geleerd die ik graag met...

blog op die fiets
Blog

Wat heb ik nou weer aan mijn fiets hangen? Wanneer ik mijn fiets uit de stalling haal, merk ik dat er een onderdeel los zit. Met een diepe zucht rijd ik maar weer richting de fietsenmaker.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

slagroom grap prank
Blog

1 april is alweer een tijdje voorbij. En grappen blijven het hele jaar door leuk, maar wat zijn nou écht leuke grappen om uit te halen bij vrienden, familie of voorbijgangers die je zelf gemakkelijk kunt doen? Ik deel maar wat graag deze zeven grappen met je.

Lees meer
Blog

Omdat ik een naar mens ben, is het klagen over de Instagramactiviteiten van anderen één van mijn favoriete bezigheden. Maar hoe belachelijk het medium ook is, we hebben het op een bepaalde manier ook nodig.

Lees meer