Blogs

sherlock, season, four
Blog

(Let op: deze recensie bevat spoilers.) 

Na jaren wachten verschenen er afgelopen weken drie splinternieuwe afleveringen van de BBC-serie Sherlock. En die vielen voor veel fans enorm tegen. Waar ging het mis? Hoe konden ze zo géén recht doen aan voorgaande seizoenen? 

Lees meer
bioscoop 3d-bril frustraties
Blog

Nadat je een fortuin hebt uitgegeven aan een kaartje zonder korting omdat het weekend is, moet je eerst eindeloos lang naar reclame kijken en opstaan voor telaatkomers die erlangs willen. Naar de bioscoop gaan is soms best frustrerend. Welke van deze zeven ergernissen is bij jou het grootst?

Blog

Talentenjachten: alleen bij het woord al hoor je me zuchten. Melige juryleden, huilende deelnemers en een vreselijk hoog RTL- of SBS-gehalte, ik krijg er de kriebels van. Toch zit ik elke vrijdagavond weer op de bank voor iets onbenulligs als The Voice of Holland. Waarom eigenlijk?

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Ken je de tekenfilmserie My Little Pony? Heb je die nooit gezien of kijk je die al jaren niet meer? Marcus (17) is er nog steeds gek op. Hij is een brony: een (meestal mannelijke) tiener of volwassene fan van de serie. Maar de brony-community...

Lees meer
Blog

Mijn ouders zijn gescheiden en nee, het niet altijd een pretje om met al je spullen te moeten sjouwen en alles twee keer te moeten vertellen. Maar het is niet altijd kommer en kwel. Gescheiden ouders hebben, heeft ook een paar voordelen.

Lees meer