Blog

Op een mooie woensdagochtend zingt de wekker mij wakker. Er staat een hoorcollege op de planning en ik rol mijn bed uit. Na een licht ontbijt heb ik nog een kwartier over die ik besluit te vullen met Netflix. 

Lees meer
bakkerij blog
Blog

Heb jij op de broodafdeling van de supermarkt gewerkt? Dan heb je ongetwijfeld verdrietig taarten weggegooid en miljoenen kruimeltjes uit je oren getoverd. Speciaal voor jou: 7 herinneringen aan dit bijbaantje op een rij. Herken je ze?

Blog

Oostenrijk, mijn komende thuisland de komende maanden. Al ben ik hier vooral om te werken, ook leren skiën staat op mijn to do-lijstje, en da’s toch een stuk lastiger dan ik in eerste instantie dacht.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Een maand achter de kassa werken in de supermarkt en nog steeds weet ik niet altijd wat ik aan het doen ben. Mijn gedachten onder het werken bij de leukste supermarkt van het zuiden schieten dan ook van links naar rechts. En weer terug. Welke herken jij?

Lees meer
Blog

WhatsApp heeft meer dan een miljard gebruikers. En tussen al die mensen zitten hele typische figuren. Reden voor een lijstje met de zeven meest voorkomende, soms irritante, typen appers. 

Lees meer

Blogs