Blog

Hoewel iedereen zegt dat ik ver weg moet blijven van The Emoji Movie, kan ik de verleiding niet weerstaan om er toch heen te gaan. Een moreel dilemma volgt.

Lees meer
Blog

Ik heb een jaar lang met veel plezier blogs geschreven voor 7Days. Maar aan alles komt een eind, en zo ook aan dit bloggen voor mij. 

Blog

Het EK-vrouwenvoetbal heeft mij aan het denken gezet. Wanneer het ‘gewone’ EK aan de gang is, kun je bij elke winkel oranje slingers kopen, komen chipsfabrikanten met speciale EK-chips, en is heel Nederland in rep en roer. Al komt het vrouwenvoetbal al aardig op, de verschillen met het mannenvoetbal zijn nog enorm. En vooral als het gaat om...

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

blog vakantieritme
Blog

Vakantie betekent vrijheid. Je hoort vrij te zijn van school of werk en te kunnen genieten van je welverdiende rust. Mij lukt dat niet. Het duurt bij mij weken voor de grip van school verzwakt.

Lees meer
Schoolblog

Heerlijk toch, die zomervakantie? Even een paar weken geen school, geen huiswerk en geen gedoe met je klasgenoten. Of mis je dit alles stiekem toch wel een beetje? Hieronder de twintig dingen die iedere vakantieganger stiekem wel mist aan school.Lees meer

Blogs