Ontbijten is heel belangrijk. Geen tijd? Onzin! Voor een lekker ontbijtje hoef je namelijk écht niet eerder op te staan. Vaak staat het binnen no-time op tafel.

Lees meer
eerste indruk write2unite
Blog

Jonge vluchtelingen en Nederlandse jongeren die samen bloggen over school, religie, toekomstdromen, de liefde of welk onderwerp dan ook. Dat is Write2Unite. Een initiatief waarmee Unicef deze maand in meerdere Europese landen is begonnen. Dit keer schrijven de Syrische Samira (18), de Nederlandse Lynn (16) en de in China geboren Lian (16) over...

Blog

Als er iets is waar je persoonlijkheid goed door naar voren komt, is het wel je kleding. En dat is precies de reden waarom ik er zo van houd. Losgaan met kleuren, prints en stoffen. Dé manier om je te onderscheiden van alle andere zeven-en-een-half-miljard aardbewoners!

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

lieve wiskunde
Blog

Na lang zwoegen voor mijn wiskundeproefwerk, heb ik het gehad met dat vak. Ik heb gehoord dat erover schrijven dé manier is om je emoties kwijt te raken. Dus ik waag bij deze een poging.

Lees meer
trots volk blog
Blog

De zaterdagavond voordat ik weer naar school moet kom ik aan op Schiphol. Eenmaal geland gaan mijn gedachten direct naar eten en ga ik met mijn familie richting de Albert Heijn voor een late snack.

Lees meer

Blogs