Blog

Precies een jaar voor mijn examen en vier jaar nadat ik het voor het eerst heb gekozen, laat ik Grieks vallen. Waarom? Nou...

Lees meer
geslaagd telefoontje
Blog

♫ Tring tring ♫ Net als veel eindexamenkandidaten had ik – drie jaar geleden – angst voor dat ene telefoontje: geslaagd, gezakt of herexamen?

Of de examens echt goed gingen is lastig in te schatten, dus de spanning voor de uitslag kan nogal hoog oplopen. 7 tips om de tijd tot het telefoontje met zo min mogelijk zenuwen door te brengen!

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

´Gefeliciteerd met je vrouw, gefeliciteerd met je moeder, gefeliciteerd met je zus …´ Mijn tante is jarig en heeft een flink aantal van haar vriendinnen uitgenodigd. Eén van haar vriendinnen vindt het nodig om de hele kring af te gaan om alle aanwezigen de hand te schudden.

Lees meer
Blog

Tot laat heb ik geschreven en gelezen. Versleten potloden, een overleden rekenmachine en een vol hoofd. De bel gaat, het laatste examen is voorbij. Ik ben vrij!

Lees meer

Blogs