Blog

Het is weer tijd voor de feestmaand december, en dat betekent dat je je foute kersttrui weer kunt aantrekken! Maar welke kersttrui past nou eigenlijk het beste bij jou? 

Lees meer
Blog

Een rekenwonder ben ik niet, maar ik weet wel dat ik het nooit ga halen om op tijd op school te komen. Zonder huissleutel om bij mijn spullen te komen sta ik voor de deur. Wat nu?

Blog

Parijs, Brussel, Londen: het zijn van die typische Europese steden waar je ooit in je leven eens een kijkje moet hebben genomen. Ik ben al aardig op weg en heb afgelopen herfstvakantie een metropool toe mogen voegen aan het rijtje. Hoewel je er in dit stadium misschien veel onrust zou verwachten, was niets minder waar... BARCELONA.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Stel je eens voor: vol blijdschap heb je je koffer ingepakt met bijna alleen maar zomerkleren. Voor 25 graden heb je geen warme truien nodig.

Lees meer
Blog

Pet peeves zijn 'kleine ergernissen'. In Urban Dictionary wordt het zo omschreven: 'Dingen die mensen doen waardoor je hun ogen uit hun gezicht wilt krabben' (echt waar, kijk zelf maar). Ik heb heel veel van dit soort kleine ergernissen en houd er ook van daarover te klagen. Dus, daar gaan we...

Lees meer

Blogs