Blog

Wanneer ik weer eens een naar de andere kant van het land ga, vertrouw ik op mijn grote gele vriend: de trein. Dat ik drie uur lang onderweg ben, neem ik voor lief. Met mijn studenten-OV reis ik voor niks!

Lees meer
pretpakket
Blog

‘Kies een natuurprofiel, dan zit je goed.’ ‘Cultuur & Maatschappij? Haha, pretpakket!’ Deze opmerkingen komen je als aanstaand profielkiezer ongetwijfeld bekend voor. Toch?

Blog

De 'zuipfeesten' van tegenwoordig zijn geen echte feesten meer. Nee, vroeger wisten we écht wat feesten was: kinderfeestjes waren the bomb

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Juf Wanda is altijd mijn favoriete juf geweest. Ik werd dagelijks bedolven onder een stapel stickers op mijn voorhoofd of hand. Ook hielp ze me met een glimlach op haar gezicht om mijn bips af te vegen.

Lees meer
Hartweek
Van onze kennissponsor
Blog

Het lijkt wel alsof er geen dag voorbij gaat zonder dat ik iets hoor over de 'vwo-instelling. Oh. My. God. Zal ik eens een geheimpje vertellen? Die instelling is één grote leugen!

Lees meer

Blogs