Droom jij ook over een betere wereld?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
000000
Van onze sponsor

Iedereen heeft dromen om de wereld beetje beter, gelijker en mooier te laten worden. Jij vast ook. Wat is jouw droom? Wat kan er volgens jou beter voor kinderen? Wij zijn heel benieuwd naar deze droom. Daarom roepen we jou op om jouw wens voor wat beter kan voor kinderen in Nederland te delen. Hiermee laat je niet alleen weten dat jij een wereldverbeteraar in de dop bent, maar maak je ook nog eens kans op een 5-daagse video workshop om je droom te visualiseren. Hoe gaaf is dat?

Doe mee met de workshop en maak kans op 500 euro!

De 5-daagse videoworkshop wordt in Amsterdam tijdens de voorjaarsvakantie georganiseerd door The One Minutes Jr. en KidsRights. In 5 dagen leer je alles wat je nodig hebt om met film een verhaal te vertellen. Van het schrijven van het script tot het filmen en monteren, onder professionele begeleiding. Aan het eind van deze week heb je helemaal zelf een film van 1 minuut gemaakt, die tijdens een speciale screening zal worden vertoond. Je gaat naar huis met een resultaat waar je trots op kan zijn, en een officieel certificaat van deelname.

Aan het einde van deze week zal een jury de meest bijzondere video selecteren. De maker van deze video ontvangt 500 euro van KidsRights om zijn of haar droom waar te maken. Super cool natuurlijk. Dus waar wacht je op? Delen die droom via droom@kidsrights.org.

Zo doe je mee

Je kan je opgeven voor de workshop door jouw droom te mailen naar droom@kidsrights.org. Deelname is gratis, maar we hebben slechts 20 plekken. Zorg dus dat jij erbij bent en geef je direct op. 

Details

  • De workshop vindt plaats op lokatie De Nachtegaal van NEVERNEVERLAND Broedplaats Heesterveld in Amsterdam.
  • De workshop vindt plaats van 26 februari t/m 2 maart, van 10:00 tot 17:00 uur.
  • De workshop wordt gegeven door 2 ervaren begeleiders van het Sandberg Instituut.
  • Lunch, begeleiding, apparatuur en materialen is allemaal inbegrepen in de workshop. Je bent wel verantwoordelijk voor je eigen vervoer.

Neem voor meer informatie en vragen contact op via droom@kidsrights.org of kijk op www.kidsrights.nl/droom.

 

‘Wat is jouw Droom’ is een initiatief van KidsRights en De Nieuwe Kerk Amsterdam.

KidsRights is een kinderrechtenorganisatie die opkomt voor de positie van zeer kwetsbare kinderen wereldwijd en die zich inzet om samen met kinderen kinderrechten te realiseren. Meer info: www.kidsrights.nl

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden