Zijn Enzo en Dee weer bij elkaar?

Zijn Enzo en Dee toch weer bij elkaar?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Zou het? Zouden Enzo Knol en zijn ex-vriendin Dee van der Zeeuw weer bij elkaar zijn? Een vlog van dit weekend gaf sommige kijkers weer hoop. Maar nee: van een romantische hereniging is geen sprake.

Ze lachen en knuffelen alsof er niets aan de hand is. En dat terwijl ze nog geen paar weken geleden in een emotionele vlog bekendmaakten dat ze een punt achter hun relatie zetten. Of zouden ze tóch nog verliefd zijn?

Ex-schoonouders

In Enzo's vlog van dit weekend is hij, samen met Dee en een indrukwekkende snor, afgereisd naar Malaga, om de verjaardag van Dee's moeder te vieren. 'Die reis stond al vier maanden gepland', vertelt hij in de video. Omdat Enzo nog altijd graag met zijn ex-schoonouders omgaat mocht hij, ondanks de breuk mee. En hij en Dee? Die zijn gewoon goede vrienden. Dat moeten we dan maar geloven.

DIT WAS EEN GOED IDEE! - ENZOKNOL VLOG #1572

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Milan Knol: 'Ik ben een betere gamer dan Enzo' of Paniek in YouTube-land: minder advertenties.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren