7Days Fotobattle: win een Polaroid Snap

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Houd jij van foto’s maken? Doe dan mee aan onze vakantie-fotowedstrijd. Probeer deze zomer het getal 7 zó mooi vast te leggen, dat wij er steil van achterover slaan. Waar wacht je nog op? Smartphone aan en gaan! 

The battle 

We zijn een beetje klaar met selfies en foto’s van blote voeten in zacht zand. Daarom is de opdracht voor deze fotowedstrijd: leg een 7 vast. Maakt niet uit waar. Maakt niet uit hoe. Als-ie ons maar verrast en raakt. Misschien kom je tijdens een verre roatrip een neonlicht zeven tegen. Of spot je opeens een boomtak in de vorm van een zeven. Geen zeven te bekennen? Dan maak je er zelf één. Met lege flessen, schelpen, je eigen benen, roze skippyballen: alles mag!

De regels

Nou ja, bíjna alles mag… In deze wedstrijd gelden een paar simpele regels:

1. Je moet je foto met een smartphone maken.
2. Hij moet iets zomers hebben.
3. Je mag een filter gebruiken.
4. Je moet hem vóór 14 augustus mailen naar prijsvraag@sevendays.nl, onder vermelding van ‘fotobattle’.

De prijs 

Leuk natuurlijk, al die foto’s op je smartphone. Maar je hangt ze wat lastig op je kamer op. Met de Polaroid Snap is dat wel anders. Hiermee zijn je foto’s direct klaar. Wil je je prachtplaatjes wel op je smartphone, tablet of laptop hebben. Dat kan! De camera heeft een SD-kaart

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Zo maak je de mooiste vakantiefoto's: 7 tips of Fototips van Tristan Albers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren