NJN

Gek op natuur?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
201b3d
Van onze sponsor

De NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuur) is een vereniging voor en door jongeren van 11 tot en met 25 jaar die het leuk vinden om de natuur in te gaan. Samen op fantastische kampen en excursies met verschillende thema's: vogels, vleermuizen, vlinders, planten, zeedieren, noem maar op!

Vooral onze 10-daagse zomerkampen zijn altijd een groot succes. Ook dit jaar hebben we weer een elftal zomerkampen, van Terschelling tot in Polen, maar wees snel want vol=vol.

Naast de zomerkampen hebben we ook nog minder lange kampen van een weekend. Zo organiseren we kampen waarbij we op zoek gaan naar een specifieke soort als bijvoorbeeld de korhoender, maar ook kampen waarbij je gewoon naar een mooi natuurgebied gaat om rond te struinen en te zien wat je tegenkomt.

Ben je groot liefhebber van de natuur en wil je nieuwe mensen ontmoeten waarmee je samen van de natuur kunt genieten, dan is de NJN de vereniging voor jou! Wil je meer weten of je opgeven voor een supertof zomerkamp? Neem dan vooral eens een kijkje op www.njn.nl.

Onze sponsors maken de inhoud van hun verhalen zelf.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden