Voice Kids worden groot

Kleine Voice Kids worden groot

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Het ‘volwassen’ seizoen van The Voice of Holland zit erop, tijd voor The Voice Kids! Vandaag begint alweer het zesde seizoen. Maar eh, hoe gaat het nu eigenlijk met de oud-deelnemers?

Vajèn van den Bosch (finalist The Voice Kids 2012)

Winnen deed ze niet, maar Vajèn is misschien wel de grootste ster die  The Voice Kids heeft voortgebracht. Zo speelde ze al in de film Hart Beat, in SpangaS en in de musical Grease.

Dave Dekker (finalist The Voice Kids 2012)

Al vóór zijn deelname was Dave Dekker bekend: hij speelde de hoofdrol in de musical Ciske de Rat. Nu heeft de 19-jarige zanger zelfs zijn eigen reallifesoap: Dave Dekker Dendert Door!

Laura van Kaam (winnares The Voice Kids 2013)

Ze won het tweede seizoen maar er echt van genieten, dat kon Laura niet. Laatst vertelde de 18-jarige zangeres dat ze erg ongelukkig is: ze is depressief. Gelukkig gaat het langzaam weer ietsje beter.

Lucas van Roekel (winnaar The Voice Kids 2015)

‘Een nummer opnemen met Afrojack, dat zou heel gaaf zijn.’ Helaas voor Lucas is dat nog niet gelukt. En dan had-ie ook nog eens de pech dat hij de baard in de keel kreeg. Wel had hij onlangs een rolletje in de film Kappen.

Esmée Schreurs (winnaar The Voice Kids 2016)

Wat Esmée de dag na haar overwinning deed? Voetballen! Dat doet ze elke zaterdagochtend. De 14-jarige zangeres treedt nog af en toe op en heeft nog contact met haar coach Ilse DeLange. 

The Voice Kids is vanaf 24 februari elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren