Pilot Ganso selfie airplane

Piloot maakt gevaarlijke selfies: echt of nep?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Als piloot heb je natuurlijk fantastisch uitzicht vanuit de cockpit. Dé perfecte plek om unieke selfies te maken! Dat moet deze Braziliaanse piloot ook gedacht hebben. Zijn de foto's echt of nep?

Even uit de cockpit hangen om met de skyline van New York op de foto te gaan, of met een selfiestick uit het raam een kiekje maken. Onder de naam Pilot Ganso doet deze piloot het allemaal. Tenminste, zo doet-ie ons geloven.

Pilot Ganso selfie airplane

Pilot Ganso selfie airplane

Haar en zonnebril

De foto's zijn natuurlijk nep, gaf Pilot Ganso uiteindelijk ook zelf toe. 'De photoshopmodus staat aan', schreef hij bij zijn laatste knutselwerk op Instagram. Kritische fans hadden dat al eerder ontdekt. Zo zouden de schaduwen niet allemaal kloppen, was het haar van de piloot wel erg in model en die zonnebril, die zou allang van zijn gezicht zijn afgevlogen. Een foto maken op die hoogte en met die snelheid is onmogelijk!

Nep of niet: meer dan vijftigduizend mensen volgen de piloot op Instagram, die verder vooral vakantiekiekjes deelt. Die zijn, voor zover wij weten, níet gephotoshopt. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Nederlandse pilote is een hit op social media of Vliegen zonder piloot: 'This is your robot speaking'

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren