Watermelon dress Iamtheknees

Trend: Poseren in een jurk van watermeloen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

‘Mooie jurk! Waar heb je die gekocht?’ ‘Oh, bij de groenteboer.’ Huh? De zomertrend #watermelondress is niet om te dragen, wel om mee te pronken op Instagram.


De trend is waarschijnlijk gestart door Alya Chaglar. Zij maakt al een hele tijd foto’s van haar driejarige dochter, waarop de peuter poseert achter bosjes kruiden, trosjes druiven, stronkjes bloemkool en andere eetbare voorwerpen. Zo lijkt het net alsof dat haar kleren zijn. Het duo heeft al meer dan dertigduizend volgers op Instagram.

Perspectief

De afgelopen week kwamen meer mensen op het idee om haar fruitjurk van meloen na te maken. Ze sneden een stuk watermeloen in de gewenste vorm, vroegen een fotograaf deze voor de lens te houden en gingen er zelf achter staan of zo’n afstand dat het door het perspectief lijkt alsof ze niets anders dragen dan het sappige stuk fruit.

Watermelon dress zonder watermeloen

Ook de Nederlandse YouTuber Denise van der Kolk maakte zo’n kiekje. In een video op haar kanaal Iamtheknees legt ze uit hoe je het zelf kunt doen. Daar heb je niet eens een watermeloen voor nodig. Wel een app waarmee je haar watermeloenjurk digitaal uitknipt en op je eigen foto plakt.

INSTAGRAM TREND WATERMELON DRESS DIY // WITHOUT A WATERMELON ! #watermelondress | ♥ iamtheknees

Tag je wel even @Iamtheknees en @7Daysnl als je het resultaat op Instagram deelt?

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens  Zeven van de duurste kledingstukken ter wereld of Zo kreeg de 17-jarige Annegien 758.000 volgers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren