Harry Gardner (16) Britain's Got Talent

Harry (16) brengt publiek, jury en presentatoren in tranen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

In Nederland komen elke vrijdag heel wat talentvolle artiesten voorbij in Holland's Got Talent. Maar ook aan de andere kant van het Kanaal is het blik met talenten nog niet op. Bij Britain's Got Talent maakte de 16-jarige scholier Harry Gardner diepe indruk met zijn zelfgeschreven nummer.

Wat zenuwachtig staat de scholier uit Essex voor de enorme zaal van Britain's Got Talent. Hij staat op het punt zijn zelfgeschreven nummer Not Alone op te voeren. Een lied dat-ie speciaal voor zijn oma heeft geschreven, die leidt aan de ziekte van Alzheimer. 

Diepe indruk

Met zijn stem, pianospel en tekst weet de scholier diepe indruk te maken. Niet alleen op het publiek, ook op de jury én presentatoren Ant en Dec. Met zijn optreden is Gardner één van de favorieten om dit seizoen van de talentenjacht te winnen.

Harry Gardner breaks hearts with song for his nan | Auditions Week 4 | Britain’s Got Talent 2017

Donaties

In de Britse media vertelde Gardner dat zijn oma een paar dagen voor de uitzending is overleden. Het heeft de zanger gemotiveerd om nóg meer te gaan doen: hij is begonnen met het inzamelen van geld voor onderzoek naar Alzheimer. De teller staat al op elfduizend pond - en dat zal nog wel gaan oplopen!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren