in beeld

Het beste van de 7Days zomerse fotobattle

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien
Jansen

Wie legt ons lievelingsgetal 7 zó mooi vast dat we er steil van achterover slaan? Het leverde een berg prachtige en verrassende plaatjes op. De leukste inzendingen op een rij...


Marisse (18) stuurde ons deze foto met twee rietjes in de vorm van een zeven. Dat vonden wij de mooiste foto. ‘Het was nog een heel gedoe om hem te maken’, lacht ze. ‘We waren net terug van vakantie en ik had al een hele tijd zitten brainstormen. Eerst wilde ik mensen in de vorm van een zeven leggen. Of iets met zonnebrillen… Ineens verzon ik die rietjes. Ik moest met mijn zusje precíes goed gaan staan om er een zeven van te maken. Daar waren we heel lang mee bezig. Daarna hebben we zitten spelen met Instagram filters, zodat de kleuren extra helder werden.’ Met haar inzending wint Marisse een Polaroid Snap. ‘Superleuk’, vindt ze. ‘Daar ga ik een heleboel foto’s mee maken!’

Sterre fotografeerde zichzelf met de reflectie van de krant in haar zonnebril.

Job kwam in Kroatië een meisje met een wel heel toepasselijke beach ball-set tegen. Die kans kon hij niet later liggen en hij zette haar op de foto.

Tussen al die zomerse plaatjes zat één winters tafereel. Hester vond op IJsland een ijspegel in de vorm van een 7. 

Het lijkt of 7Days jarig is met al die zevens in de lucht. Leuke foto Rosa en Mirre. 

Er zitten maar vijf tenen aan elke voet maar dat weerhield Britt er niet van om een foto te maken met de titel 7Nails

Dit prachtplaatje voor op een kaartje komt van Lisan. 

Nick en Sterre gingen op deze prachtige zomerse dag niet alleen voetballen maar maakten ook deze leuke foto. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Fotograaf tovert grappige figuurtjes in toeristische trekpleisters of Fototips van Tristan Albers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden