Bed 'N' Binge Resort

Onbeperkt bingewatchen in het Netflix-hotel in Londen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

‘Nog één aflevering…’ Voor iedereen die deze gedachte herkent, kwam er vorig weekend een droom uit. Toen opende er een Netflix-hotel de deuren in Londen.

In een park in de buurt van Londen stonden vorig weekend vijftien trailers voor Netflix-fans. Elk huisje was geïnspireerd op een serie, zoals Orange Is the New Black, Pretty Little Liars, Riverdale, Narcos en Stranger Things.

The Three Bed 'N' Binge Retreat

Onbeperkt streamen

Een overnachting was gratis, op voorwaarde dat je een groot deel van de avond bingewatchend zou doorbrengen. Dat was niet zo moeilijk. Het Bed ‘N’ Binge Resort diende als reclamestunt voor een Britse telecommaatschappij en een smartphoneproducent. Bij binnenkomst kregen bezoekers een telefoon overhandigd waarmee ze onbeperkt hun favoriete series konden streamen.

Video 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 7 gevangenisfilms en -series of Genoeg redenen om ’13 Reasons Why’ te kijken.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren