Twitter James Colley

Oeps: litteken in gezicht na hennatattoo

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Leuk voor op vakantie: dezelfde tattoo in je gezicht als de Amerikaanse bokser Mike Tyson. De 18-jarige James Colley uit Engeland besloot een zwarte hennatattoo te nemen, maar die blijft toch langer zichtbaar dan hij van tevoren dacht.

Voor tien euro liet de jongen de tattoo zetten tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Zakynthos. Hij kreeg een allergische reactie, waardoor een litteken ontstond op de plek van het plaatje. 

Waarschuwing

De jongen wil iedereen waarschuwen: neem geen zwarte hennatattoo. Henna wordt gemaakt van de hennaplant en is groen. Als het opdroogt wordt het rood of bruin. Om een zwarte kleur te krijgen wordt een chemische stof toegevoegd, waar je brandwonden, blaren en littekens van kunt krijgen. Behalve een litteken heeft dit foutje James nog iets opgeleverd: bekendheid. Zijn tweet werd duizenden keren geretweet.

Bij Mike Tysen ziet de tattoo er zo uit:

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Susan: ‘Ik heb me door de auditie heen gebluft’ of MeisjeDjamila: Ik moest bijna overgeven.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten