Donald Trump handshake

Pas op voor Donald en zijn beruchte Trumpshake

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Het is een belangrijke taak van elke wereldleider: handen schudden. Maar ja, je moet het wel kunnen. Donald Trump moet daar als president van de Verenigde Staten nog even aan werken. Zijn Trumpshake is inmiddels al over de hele wereld berucht.

Te midden van alle politieke schandalen hebben veel Amerikanen het maar over één ding: de Trumpshake. Want Donald Trump mag dan nog maar net president zijn, hij heeft al bij heel wat hoge piefen geprobeerd hun arm eraf te trekken. Tenminste, zo lijkt het. VICE maakte onderstaande compilatie:

Wie is de baas?

Waarom Trump met een lange, agressieve slinger zijn gasten naar zich toetrekt? Volgens experts om te laten zien wie er de baas is. Trump, natuurlijk. Dat heeft de Japanse premier Shinzo Abe geweten. Zijn gezicht vertrok na een ferme handdruk van maar liefst 19 seconden.

Slimme Trudeau

'Pas op voor de Trumpshake!' Dat zullen de adviseurs van de Canadese premier Justin Trudeau hebben gezegd. En dus had Trudeau iets slims bedacht om zijn buur-leider voor te zijn: hij pakte 'm stevig bij de schouder. Schaakmat!

Altijd op de hoogte blijven van artikelen die voor jongeren interessant zijn? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren