Poetin

Poetin-plaatjes populair of niet?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

‘Super populair in Groot-Brittannië! De Poetin-kalender!’ Een aantal Russische media schept op over de populariteit van de kalender met de Russische leider er op.

Journalisten van de BBC vroegen zich af of dat wel klopte en ging op onderzoek uit. Een Russische website meldde dat de kalenders als warme broodjes over de Britse toonbanken gingen. Maar de BBC heeft na lang zoeken niet één winkel kunnen vinden die de kalender verkocht.  Ook online zijn er maar een paar honderd van verkocht. En daarvan weet niemand of de kopers in Groot-Brittannië wonen. 

Stoere poses

Op de kalender staat de Russische leider in allemaal stoere poses. Vaak zonder shirt aan en met een wapen. Sommige foto’s zijn meer dan tien jaar oud.

Belachelijk

Een televisiezender in Moskou meldde dat de Britten erg onder de indruk zijn van de levensstijl van Poetin. En daarom zouden ze zo graag de kalender willen hebben. In Britse kranten is wel over de Poetin-kalender geschreven. Maar hij werd vooral belachelijk gemaakt.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Gaf Poetin toestemming tot moord op zijn spion? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden