programmeren

Programmeren doe je zo

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Gesponsord door

Bij de 7Days van week 37 zat – in het hart van de krant – de programmeerspecial van Texas Instruments. Een speciale acht pagina’s tellende bijlage vol verhalen en informatie over programmeren en coderen.

Dat deze vaardigheden steeds belangrijker worden, hoeven we je vast niet te vertellen. Programmeren neemt tenslotte een steeds grotere rol in in de maatschappij. Zoals de jonge programmeur Jiami Jongejan in het coverinterview zegt: ‘Achter heel veel dagelijkse dingen zit code’. Het is overal om ons heen, zonder dat we het altijd doorhebben.

In het onderwijs wordt aan programmeren nog altijd maar mondjesmaat aandacht besteed. Begrijpelijk, want waar te beginnen? Het is voor een leek niet de makkelijkste kost. Maar met de grafische rekenmachines van Texas Instruments, gecombineerd met de TI-Innovator™ Hub, wordt het ineens wél een stuk toegankelijker. Met dit apparaatje kan je in de klas en thuis aan het programmeren gaan. Deze special, ter ere van de lancering van de Hub, helpt je op weg.

Heb je de krant gemist? Lees hem hier digitaal of download de krant in pdf.

Texas Instruments

 
DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden