Quiz

schaatsen jongeren
Quiz

Ben jij klaar om het ijs op te gaan als het hard genoeg vriest? Nee, we vragen ons niet af of je goed kunt schaatsen, maar of je al die gekke schaatswoorden wel kent. Test het nu in onze quiz!Lees meer

kerstmis dieren aap kerstboom kerst
Quiz

Waarom dragen Mexicanen rood ondergoed tijdens de kerstdagen? Waar werd Jezus geboren? En welke kersthit werd als eerste afgespeeld vanuit de ruimte? Test hier je kerstkennis om indruk te kunnen maken op je tafelgenoten deze dagen! 

Pokémon Go
Quiz

En het van Dale Woord van het Jaar 2016 is geworden... treitervlogger! Maar er zijn nog meer nieuwe woorden ontstaan in 2016. Ken jij ze allemaal?

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

smartphone verslaving social media jongeren afkicken
Dossier mediawijsheid - quiz

Geweldige uitvinding, die smartphone. Waarschijnlijk zit je er dag en nacht aan vastgekleefd. Maar kun je nog zonder? Of raak je al in paniek als je batterij bijna leeg is? Misschien ben je een tikje verslaafd. En lijd je aan nomofobie: de angst om zonder smartphone te zitten. Ja, dat bestaat echt....Lees meer

volwassenheid
Blog - Quiz

Ja hoor, die Sweet 16/18/21 komt met de dag dichterbij en je denkt dat je de wereld al als een echte baas kunt bestormen. Maar ehm, hoe volwassen ben ju nu écht? Kijk hoeveel van onderstaande statements op jouw van toepassing zijn, tel ze op en kom erachter!

Lees meer