Recensie Dunkirk (2017)
4
Film

Al maanden is er naar uitgekeken: Dunkirk van regisseur Christopher Nolan. Vanaf deze week draait de oorlogsfilm, waar voormalig One Direction-zanger Harry Styles een rol in speelt, in de bioscoop. Een aanrader? En hoe brengt Styles het er vanaf?

Recensie Sing Song
3.5
Film

Deze zomer draait de nieuwe muzikale film Sing Song in de bioscoop. In 7Days lees je deze week een interview met hoofdrolspeelster Georgiefa Boomdijk. Is de film een aanrader?

recensie Wonder Woman
4
Film

Batman, Superman en Spiderman. De wereld van superhelden is een echte mannenwereld. Hoog tijd voor een film met een superheldin, dacht regisseur Patty Jenkins. Zangeres Beyoncé zal trots zijn op het resultaat. 'Who run the world? Girls!'.

3
Film

Het verhaal van Koning Arthur en zijn magische zwaard Excalibur is wereldberoemd. Al eeuwenlang wordt het in verschillende vormen verteld. Nu geeft filmregisseur Guy Ritchie er zijn geheel eigen draai aan in King Arthur: Legend of the Sword.

film The Circle met Tom Hanks en Emma Watson
3
Film

Even genoeg online geweest dit weekend en zin om naar de bioscoop te gaan? De film The Circle laat zien hoe het delen van je leven op sociale media flink uit de klauwen kan lopen.

3
Film

In 2014 scoorde Marvel met de eerste Guardians of the Galaxy-film een dikke hit. Het was een luchtige, niet al te serieuze blockbuster over onverwachte ruimte-superhelden, met als echte sterren een pratende wasbeer en een boommonster. Deel twee gaat nog...

Recensie Beauty and the Beast (2017)
4
Film

Een eeuwenoud verhaal, nu opnieuw verteld. Met de live action-versie van Beauty and the Beast slaagt Disney erin de magie van de geliefde animatiefilm opnieuw tot leven te brengen, al wordt het sprookje soms net iets te realistisch verteld. 

5
Film

La La Land is de grote winnaar geworden bij de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes, de belangrijke prijzen van de filmpers in Hollywood. De musicalfilm won er maar liefst zeven, onder meer voor beste acteurs en beste regie. Dat is een record! Ook 7Days-filmrecensent Menno was diep onder de indruk. Hij beloonde de film ...

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste Games

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste films

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies