filmrecensie Only the Brave
3.5
Film

Een brand moet geblust. Maar bij een natuurbrand ligt dat anders. Die moet je juist beheersen. En dus kappen, snoeien, schoffelen en graven de fire fighters in Only the Brave vooral. En veroorzaken ze zelfs tegenbranden om het grote vuur te verslaan. En ja, daar moet je dapper voor zijn.

Filmrecensie Love Simon
4.5
Film

Simon wil zich niet langer verstoppen voor de wereld. Hij houdt van jongens, nou en? Hij moet het alleen nog even vertellen aan die wereld... Zijn coming-out levert het even hartverwarmende als hilarische Love, Simon.

4.5
Film

Fans van de Marvel-superhelden kijken er al maanden naar uit: de nieuwe Avengers-film waarin meer helden dan ooit bij elkaar komen. Die is eindelijk uit. Nou ja, het eerste deel dan. Infinity War is een feestje maar alleen leuk als je er al mensen kent. Zo niet, dan heb je nog een hoop films in te halen voor je er echt van kunt...

filmrecensie Jurassic World - Fallen Kingdom
2.5
Film

In Jurassic World: Fallen Kingdom worden de dinosaurussen opnieuw met uitsterven bedreigd. Dit keer is een vulkaan die op uitbarsten staat de boosdoener. Maar of het nou zo’n briljant plan is om de dieren te redden?

Solo, A Star Wars Story
2.5
Film

Jarenlang heb je de Star Wars-films op vakkundige wijze aan je neus voorbij laten gaan. Lichtgevende zwaarden en harige monsters zijn gewoon niet jouw ding. Maar wat nou als je vrienden jou als dummie toch overhalen om mee te gaan naar de nieuwste: Solo, A Star Wars Story? We deden de test.

Blue Disney
3
Film

Staat zwemmen met dolfijnen of duiken in zee op jouw bucketlist? Dikke kans dat je daar nog even voor moet sparen. Een meer betaalbare optie: een kaartje voor de film Blue. Bij het zien van de spectaculaire beelden is het net alsof je zelf door de onderwaterwereld zwemt.

Playerunknown’s Battlegrounds
4
Game

Playerunknown’s Battlegrounds mag dan een ingewikkelde naam hebben, het idee van de game is simpel. Van de honderd deelnemers moet je zorgen dat je de enige overlevende bent.

I Feel Pretty
2.5
Film

De één heeft een heel laag zelfbeeld en is over alles onzeker. De ander barst van het zelfvertrouwen, bijna tegen het arrogante aan. Twee uitersten, maar Renee heeft het allebei. En inderdaad, dat is net zo ongeloofwaardig als het klinkt.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

4.5

Anna Woltz (34) heeft gisterenavond tijdens het Kinderboekenbal in Haarlem de Gouden Griffel voor haar boek Gips gewonnen.

Littekens van Anke de Vries
4.5

Na zestien jaar komt schrijfster Anke de Vries (bekend van haar bestseller Blauwe plekken) met een nieuw 12+-boek.

woordnerd
4.5

Susin Nielsen verrast je in Woordnerd met een perfecte mix van humor, innemende karakters en goed getimede ontwikkelingen.

Beste Games

5

Nathan Drake gaat voor de laatste keer op schattenjacht. Dat wordt gevierd met een groots avontuur.

Overwatch recensie
4.5

In Overwatch zet je de superkrachten van verschillende helden in om online een vijandig team te verslaan.

unravel game recensie
4

In Unravel moet je over obstakels springen en puzzels oplossen. Dat klinkt niet origineel maar dat is het wel.

Beste films

recensie Coco
5

Een animatiefilm over sterven en de dood. Dat klinkt loodzwaar.

Call Me by Your Name
4.5

Lovende kritieken, een rits aan prijzen en een nieuwe, jonge Hollywood-ster.

Recensie: Black Panther
4.5

Wat Wonder Woman was voor DC Comics is Black Panther voor Marvel: een geslaagde superheldenfilm waarin zowel traditie als vooruit

Beste apps

5

Er zijn genoeg apps te vinden waarmee je documenten op je smartphone kunt maken.

5

TransferWise is een app die het mogelijk maakt om geld over te maken naar een buitenlandse bankrekening zonder extra ‘verborgen’ kosten.

5

Heb jij aan het eind van je geld steevast een stuk maand over? Dan is de app Spendee onmisbaar op jouw telefoon.

Recensies