Recensies

5
Film

La La Land is de grote winnaar geworden bij de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes, de belangrijke prijzen van de filmpers in Hollywood. De musicalfilm won er maar liefst zeven, onder meer voor beste acteurs en beste regie. Dat is een record! Ook 7Days-filmrecensent Menno was diep onder de indruk. Hij beloonde de film ...

Assassins Creed
2
Film

Assassin’s Creed verscheen in 2007 op de gamemarkt en sindsdien zijn er in deze reeks zeventien succesvolle spellen uitgekomen. Nu heeft de game de sprong naar het witte doek gewaagd. Maar zoals zo vaak met films gebaseerd op computerspellen pakt dat niet goed uit.

fantastic beasts and where to find them recensie
4
Film

Daar is hij dan, de eerste spin-off van de immens populaire Harry Potter-films. En ook Fantastic Beasts and Where to Find Them slaagt erin je moeiteloos mee te voeren naar die betoverende wereld van muggles, tovenaars en mysterieuze wezens. Met Eddie Redmayne als aaibaarste tovenaar ooit.

4
Film

Filmmaker Michael Moore staat bekend om zijn kritische documentaires over de Verenigde Staten. Over wapenbezit, 9/11 en de slechte gezondheidszorg. In Where To Invade Next 'valt' hij Europa binnen om daar oplossingen te...

sony playstation VR recensie
3.5
Game

Gamen in virtual reality (VR) was al een tijdje mogelijk, maar met de komst van PlayStation VR is het voor het eerst ook enigszins betaalbaar. Vanaf vierhonderd euro kun je op je PlayStation 4 een compleet nieuwe manier van gamen ervaren.

4.5
Boek

Anna Woltz (34) heeft gisterenavond tijdens het Kinderboekenbal in Haarlem de Gouden Griffel voor haar boek Gips gewonnen. Waar gaat het over en wat vond onze recensent Annemarie Terhell van het boek? 

4
Film

Negentig zou ze zijn geworden dit jaar: Marilyn Monroe (1926-1962). In de Nieuwe Kerk is daarom een tentoonstelling te zien over haar leven. Daar zul je merken dat je kunt blijven kijken naar deze vrouw. Dat kan niet alleen in haar eigen films maar ook in My Week with Marilyn. 

lezen zomer vakantie boeken
0
Boek

De zomer is een tijd van nieuwe mogelijkheden. Vakanties, wandeltochten en kampen zijn dé momenten voor een ommekeer, een totale make-over of een overrompelende liefde. Niet in jouw zomer? Lees dan deze zeven boeken over zomerse verandering.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste Games

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste films

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.