Recensies

3
Film

In 2014 scoorde Marvel met de eerste Guardians of the Galaxy-film een dikke hit. Het was een luchtige, niet al te serieuze blockbuster over onverwachte ruimte-superhelden, met als echte sterren een pratende wasbeer en een boommonster. Deel twee gaat nog...

Recensie Beauty and the Beast (2017)
4
Film

Een eeuwenoud verhaal, nu opnieuw verteld. Met de live action-versie van Beauty and the Beast slaagt Disney erin de magie van de geliefde animatiefilm opnieuw tot leven te brengen, al wordt het sprookje soms net iets te realistisch verteld. 

Assassins Creed
2
Film

Assassin’s Creed verscheen in 2007 op de gamemarkt en sindsdien zijn er in deze reeks zeventien succesvolle spellen uitgekomen. Nu heeft de game de sprong naar het witte doek gewaagd. Maar zoals zo vaak met films gebaseerd op computerspellen pakt dat niet goed uit.

4
Film

Middelbare scholieren, verkeerde vrienden, gedoe in de liefde en zinloos geweld. Iedereen die weleens een Carry Slee-verhaal heeft gelezen en deze ingrediënten hoort, weet: dit is er weer een. Kappen! is inmiddels het achtste boek van de populaire schrijfster dat op het witte doek verschijnt.

fantastic beasts and where to find them recensie
4
Film

Daar is hij dan, de eerste spin-off van de immens populaire Harry Potter-films. En ook Fantastic Beasts and Where to Find Them slaagt erin je moeiteloos mee te voeren naar die betoverende wereld van muggles, tovenaars en mysterieuze wezens. Met Eddie Redmayne als aaibaarste tovenaar ooit.

4
Film

Filmmaker Michael Moore staat bekend om zijn kritische documentaires over de Verenigde Staten. Over wapenbezit, 9/11 en de slechte gezondheidszorg. In Where To Invade Next 'valt' hij Europa binnen om daar oplossingen te...

sony playstation VR recensie
3.5
Game

Gamen in virtual reality (VR) was al een tijdje mogelijk, maar met de komst van PlayStation VR is het voor het eerst ook enigszins betaalbaar. Vanaf vierhonderd euro kun je op je PlayStation 4 een compleet nieuwe manier van gamen ervaren.

4.5
Boek

Anna Woltz (34) heeft gisterenavond tijdens het Kinderboekenbal in Haarlem de Gouden Griffel voor haar boek Gips gewonnen. Waar gaat het over en wat vond onze recensent Annemarie Terhell van het boek? 

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste Games

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste films

Recensie Beauty and the Beast (2017)
4

Een eeuwenoud verhaal, nu opnieuw verteld.

3

In 2014 scoorde Marvel met de eerste Guardians of the Galaxy

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.