Recensies

Recensie Transformers: The Last Knight
2.5
Film

Voor de laatste keer mag regisseur Michael Bay alles uit de kast halen voor Transformers: The Last Knight. In die kast blijkt voor tweeënhalf uur aan explosieve, maar vermakelijke rommel te zitten. Et voilà: het vijfde deel van Transformers is daar.

recensie Wonder Woman
4
Film

Batman, Superman en Spiderman. De wereld van superhelden is een echte mannenwereld. Hoog tijd voor een film met een superheldin, dacht regisseur Patty Jenkins. Zangeres Beyoncé zal trots zijn op het resultaat. 'Who run the world? Girls!'.

film The Circle met Tom Hanks en Emma Watson
3
Film

Even genoeg online geweest dit weekend en zin om naar de bioscoop te gaan? De film The Circle laat zien hoe het delen van je leven op sociale media flink uit de klauwen kan lopen.

3
Film

In 2014 scoorde Marvel met de eerste Guardians of the Galaxy-film een dikke hit. Het was een luchtige, niet al te serieuze blockbuster over onverwachte ruimte-superhelden, met als echte sterren een pratende wasbeer en een boommonster. Deel twee gaat nog...

Recensie Beauty and the Beast (2017)
4
Film

Een eeuwenoud verhaal, nu opnieuw verteld. Met de live action-versie van Beauty and the Beast slaagt Disney erin de magie van de geliefde animatiefilm opnieuw tot leven te brengen, al wordt het sprookje soms net iets te realistisch verteld. 

5
Film

La La Land is de grote winnaar geworden bij de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes, de belangrijke prijzen van de filmpers in Hollywood. De musicalfilm won er maar liefst zeven, onder meer voor beste acteurs en beste regie. Dat is een record! Ook 7Days-filmrecensent Menno was diep onder de indruk. Hij beloonde de film ...

Assassins Creed
2
Film

Assassin’s Creed verscheen in 2007 op de gamemarkt en sindsdien zijn er in deze reeks zeventien succesvolle spellen uitgekomen. Nu heeft de game de sprong naar het witte doek gewaagd. Maar zoals zo vaak met films gebaseerd op computerspellen pakt dat niet goed uit.

4
Film

Middelbare scholieren, verkeerde vrienden, gedoe in de liefde en zinloos geweld. Iedereen die weleens een Carry Slee-verhaal heeft gelezen en deze ingrediënten hoort, weet: dit is er weer een. Kappen! is inmiddels het achtste boek van de populaire schrijfster dat op het witte doek verschijnt.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste Games

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste films

recensie Wonder Woman
4

Batman, Superman en Spiderman. De wereld van superhelden is een echte mannenwereld.

3

Het verhaal van Koning Arthur en zijn magische zwaard Excalibur is wereldberoemd. Al eeuwenlang wordt het in verschillende vormen verteld.

film The Circle met Tom Hanks en Emma Watson
3

Even genoeg online geweest dit weekend en zin om naar de bioscoop te gaan?

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.