Recensie Gek van Geluk
2.5
Film

Een romantische comedy met een inwisselbare titel als Gek van Geluk kan nog alle kanten opgaan. Oók de verkeerde. Dat is wat bij de nieuwste film van Johan Nijenhuis gebeurt, ondanks een fijne hoofdrol voor comédienne Plien van Bennekom. 

wonder
3.5
Film

Op je allereerste schooldag kan het fijn zijn om op te gaan in de menigte. Beetje de boel afwachten en alles van een afstandje bekijken. Maar wat als je gezicht na 27 operaties er nog steeds zo buitengewoon ongewoon uitziet dat je wel moet opvallen? Geen wonder dat je dan niet staat te springen om naar school te gaan.

inconvenenient truth
2.5
Film

Alweer tien jaar geleden schokte Al Gore (ex-vicepresident van de VS) met zijn documentaire An Inconvenient Truth de wereld. Het verontrustende klimaatverhaal vol smeltende ijskappen en heftige orkanen kreeg destijds twee Oscars en was voor veel mensen een wake up call. Het tweede deel, vanaf deze week in de bioscoop, doet...

recensie Coco
5
Film

Een animatiefilm over sterven en de dood. Dat klinkt loodzwaar. Maar de nieuwe Pixar-film Coco laat zien dat je zware thema’s ook heel lichtvoetig kunt brengen. Vrolijke muziek en grappen gaan op een geslaagde manier hand in hand met verdriet en belangrijke levensvragen. En dat is knap. Heel knap.

Recensie Dunkirk (2017)
4
Film

Al maanden is er naar uitgekeken: Dunkirk van regisseur Christopher Nolan. Vanaf deze week draait de oorlogsfilm, waar voormalig One Direction-zanger Harry Styles een rol in speelt, in de bioscoop. Een aanrader? En hoe brengt Styles het er vanaf?

Recensie Sing Song
3.5
Film

Deze zomer draait de nieuwe muzikale film Sing Song in de bioscoop. In 7Days lees je deze week een interview met hoofdrolspeelster Georgiefa Boomdijk. Is de film een aanrader?

Recensie Transformers: The Last Knight
2.5
Film

Voor de laatste keer mag regisseur Michael Bay alles uit de kast halen voor Transformers: The Last Knight. In die kast blijkt voor tweeënhalf uur aan explosieve, maar vermakelijke rommel te zitten. Et voilà: het vijfde deel van Transformers is daar.

recensie Wonder Woman
4
Film

Batman, Superman en Spiderman. De wereld van superhelden is een echte mannenwereld. Hoog tijd voor een film met een superheldin, dacht regisseur Patty Jenkins. Zangeres Beyoncé zal trots zijn op het resultaat. 'Who run the world? Girls!'.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

5

Buiten woedt een orkaan, binnen valt de stroom uit.

boek, recensie, leeslijst, hermans
5

Scholieren.com-blogger Mette geeft om de week een leeslijsttip.

boek, recensie, figuranten, grunberg
5

Scholieren.com-blogger Mette geeft om de week een leeslijsttip.

Beste Games

5

Nathan Drake gaat voor de laatste keer op schattenjacht. Dat wordt gevierd met een groots avontuur.

4.5

De futuristische voertuigen uit FAST Racing Neo gaan snel. Zó snel dat je ze zelf bijna niet meer kunt bijhouden

Overwatch recensie
4.5

In Overwatch zet je de superkrachten van verschillende helden in om online een vijandig team te verslaan.

Beste films

recensie Coco
5

Een animatiefilm over sterven en de dood. Dat klinkt loodzwaar.

5

La La Land is de grote winnaar geworden bij de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes, de belangrijke prijzen van de filmpers in Holly

recensie Wonder Woman
4

Batman, Superman en Spiderman. De wereld van superhelden is een echte mannenwereld.

Beste apps

Kitchen Stories
5

Wil jij je familie met kerst een uitgebreid diner voorschotelen maar heb je weinig ervaring in de keuken?

Arrow Launcher
4

Tussen alle apps op je telefoon is het soms even zoeken naar de juiste. Arrow Launcher helpt je daarbij.

4

¡Hola! Droom jij ervan vloeiend Spaans te spreken? Of altijd al je Engels willen verbeteren? Duolingo kan je daarbij helpen!

Recensies