Middelbare school

Schooldagen met acht lessen van 50 minuten? Veel scholen doen daar niet meer aan. Zij experimenteren met lesroosters waarin leerlingen voor een deel zelf hun lessen invullen.Lees meer

laks monitor 2018

Het verschil van veilig voelen tussen schoolniveaus is groot, zo blijkt uit het tevredenheidsonderzoek van het LAKS: 56% op het vmbo is positief over de veiligheid. Van de vwo-scholieren is 84% positief.

Of de examens echt goed gingen is lastig in te schatten, dus de spanning voor de uitslag kan nogal hoog oplopen. 7 tips om de tijd tot het telefoontje met zo min mogelijk zenuwen door te brengen!

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

eindexamens
Schoolblog

Na zo'n twintig uur bloed, zweet en tranen ben je nu eindelijk vrij: de examens zijn voorbij. Als je net als ik geen herkansingen gaat doen, heb je nu maar liefst drie maanden vakantie. Wat moet je doen met al die vrije tijd? Hier zijn zeven suggesties. 

Lees meer
eindexamens

Na vandaag zitten de examens er voorlopig voor iedereen op. Een paar feitjes over de afgelopen weken op een rijtje.Lees meer

school