schooldipje
Blog

Meer dan vijf jaar zit ik nu al op de middelbare school. Het merendeel van mijn herinneringen stamt dan ook uit deze periode. Dag in dag uit ga ik door dezelfde deuren, groet ik dezelfde leraren en leer ik dezelfde vakken. Je zou denken dat de dagen niet veel van elkaar verschillen. Toch gebeurt er bij...

Lees meer
Digitale schoolboeken

Heb je een iPad? Dan kun je je schoolboeken ook digitaal bestellen. Handig, zou je denken. Maar door een nieuw systeem hebben vijfduizend leerlingen nu nog steeds hun digitale boeken niet.

'Scholieren verplicht naar Rijksmuseum en Tweede Kamer'

Iedereen moet tijdens zijn schooltijd minimaal één keer het Rijksmuseum in Amsterdam bezoeken. Dat zou een van de plannen van het nieuwe kabinet zijn. Ook een bezoekje aan de Tweede Kamer in Den Haag moet verplichte kost worden.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

geld jongeren weinig
Blog

Alles draait erom: onze samenleving, onze levensstijl en zelfs sommige vriendschappen. Het is dan ook niet zo moeilijk om te bedenken waarover ik het heb. Geld. Het is namelijk erg belangrijk in ons leven en je werkt je hele leven om een fortuin bij elkaar te sparen. Maar je moet ergens beginnen.

Lees meer
Laptop

Die belangrijke deadline komt eraan, je hebt nog een paar uur om het af te maken en jij… bekijkt een aflevering van je favoriete serie. Maar wel met een vervelend gevoel in je achterhoofd. Lees meer

school