Walmart

Agenda's, pennen, schriften en... wapens. Dat lag allemaal op de schoolafdeling van de Amerikaanse supermarkt Walmart. De winkel kreeg veel boze reacties en bood excuses aan.Lees meer

Drie scholieren van het Hyperion Lyceum in Amsterdam hebben ingebroken in het computersysteem van hun school en hun cijfers aangepast. Een dader is van school gestuurd. Zijn medeplichtigen zijn tijdelijk geschorst.

Herkenbare momenten bij een diploma-uitreiking op school

Na jaren zwoegen (of nou ja, in ieder geval de laatste maanden) mogen veel scholieren deze week hun diploma ophalen. Eén groot feest natuurlijk, al is zo'n uitreiking vaak wel een beetje gênant.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Ze doen heus hun best en brengen je zowaar nog iets bij ook. Maar sommige leraren staan gewoon écht al te lang voor de klas. En zijn daardoor veel te voorspelbaar. Hoeveel van deze opmerkingen heb jij al eens gehoord? Lees meer

Blog

Met een optimistisch gevoel ga ik naar het mentorgesprek. Achten en negens stralen tussen mijn enige vijf voor gym. Ik verwacht de woorden: 'Je mag volgend jaar naar de havo’, te horen. Maar het tegenovergestelde was waar.

Lees meer

school