excuses banketletter

Een tiener die zich vorige week misdroeg bij een staande houding door de politie, heeft daar op humoristische wijze zijn excuses voor aangeboden. Hij bracht een banketletter in de vorm van een S naar het bureau. In een begeleidend briefje legde hij uit dat de S staat voor Stom, Spijt en Sorry.

Tim Wilson homohuwelijk

Romantische momenten op een onverwachte plek. Tijdens een debat over het homohuwelijk in het Australische parlement vroeg een parlementariër opeens zijn vriend ten huwelijk.

Instagram

2017 is het jaar van de wenkbrauw. Althans, als je Instagram moet geloven. Daar vliegen de wenkbrauwen in allerlei vormen en maten je om de oren. 

Barbie

Barbies zijn er in heel veel soorten en maten, maar een Barbie met een hoofddoek, die was er nog niet. Vanaf volgend jaar komt daar verandering in. Dan ligt de eerste Barbie met een hijab in de winkels.

aardbeving

Een aardbeving op de grens tussen Irak en Iran heeft een grote ravage aangericht. Er vielen 328 doden en raakten meer dan 5300 mensen gewond. Het dodental kan volgens de autoriteiten nog verder oplopen.

De National Geographic Junior Fotowedstrijd is een van de grootste en belangrijkste fotowedstrijden voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 14 jaar in Nederland en België. Dit zijn de winnaars.

Zara

Kijk jij wel eens goed op het labeltje in je kledingstuk? Medewerkers van een Zara winkel in Istanbul keken onlangs raar op toen zij dat wel deden en dit lazen: ‘Ik maakte dit kledingstuk dat u nu koopt, maar ik ben er niet voor betaald’.

Zwart ijs
Raar

Heb jij het al voorbij zien komen op Instagram? Inktzwart eten. Hotdogs, ijs en zelfs zwarte pizza. Zeg maar dag tegen de regenboogbagels en de eenhoorn latte’s, als het gaat om food trends gaat, is zwart…het nieuwe zwart!

Pink cover fan

Dat jouw idool fan van jóu wordt…Het klinkt bizar maar het gebeurde de Nederlandse Davina Michelle. De YouTube-video waarin ze een liedje van haar heldin Pink covert werd lovend onthaald door niemand minder dan… de zangeres zelf. 

angst voor spinnen

Spring je meteen in de gordijnen zodra je een spin voorbij ziet schieten? Daar kan je weinig aan doen, het zit simpelweg in je genen. Uit nieuw onderzoek blijkt namelijk dat de angst voor achtpotigen niet is aangeleerd, maar erfelijk is.

loverboystruc

Stel dat je tijdens het uitgaan wordt aangesproken door twee mannen die vragen of je modellenwerk zou willen doen, hoe reageer je daar dan op? Bedank je ze vriendelijk of loop je met ze mee, een zijstraat in 'om je gegevens te noteren'?

ANP

Heb je het bijzondere natuurverschijnsel ook gezien? De zon was feloranje en er hing een geeloranje gloed in de lucht.