google

Wat doe je als je iets niet weet? Je zoekt het antwoord op Google. En als je wilt weten wat we in 2017 het meeste opzochten? Precies: dan google je dat!

computer virus

Al 40.000 Nederlanders hebben dinsdag een gevaarlijke link toegestuurd gekregen. De link kan een virus installeren op je computer en staat in een mail die gestuurd lijkt te zijn door DHL of PostNL.

koorddansen

Door de stad Rome stroomt de beroemde rivier de Tiber. Koorddanser Andrea Loreni besloot de rivier over te steken. Op wel 20 meter hoogte!

sneeuwgezicht

Janneke (14) uit Zutphen had opeens zin om haar gezicht in de sneeuw te drukken. Ze maakte een foto van de afdruk en dat bleek er prachtig uit te zien!

famkelouise vroom

Grote kans dat je Op Me Monnie van Famke Louise wel eens bekeken hebt. Deze video heeft al meer dan zes miljoen views. Dat smaakt naar meer moet ze gedacht hebben, want ze komt al met een nieuwe single.

zwanger

Het aantal meisjes van onder de 20 dat in Nederland moeder wordt, blijft dalen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek.

sneeuw

Een groep jongeren uit Eethen (Brabant) was gisteren bij een school rotzooi aan het trappen. Toen de politie kwam, vluchtten ze. Ze vergaten alleen één ding…

Jennifer Lawrence

Beroemdheden doen meestal hun best om te zorgen dat niemand hen vergeet. Maar ook zij willen wel eens ongestoord over straat.

Poetin

‘Super populair in Groot-Brittannië! De Poetin-kalender!’ Een aantal Russische media schept op over de populariteit van de kalender met de Russische leider er op.

Enzo Knol

Echt waar! Ze zijn weer bij elkaar! Enzo Knol en zijn Dee hebben weer verkering. 

top 10 spotify 2017

Het is bijna net zo'n traditie als oliebollen en vuurwerk aan het einde van het jaar: de lijstjesparade! Wat waren de zeven populairste nummers op Spotify van 2017 in Nederland?

grens

President Trump wil al langer een inreisverbod voor mensen uit moslimlanden invoeren. De hoogste Amerikaanse rechtbank heeft nu een inreisverbod voor zes moslimlanden tijdelijk goedgekeurd.

Abdullah

De 15-jarige Abdullah uit Schiedam die sinds vrijdag vermist was is terecht. Hij is gevonden in de buurt van Vijfsluizen in Schiedam.

sms

‘Merry Christmas!’ Dat waren de eerste woorden die er per SMS-bericht zijn verstuurd. En zondag was dat precies 25 jaar geleden. 

irritatie

Van die irritante zinnetjes die je veel te vaak hoort. Of stopwoordjes. We ergeren er ons allemaal aan. Welke haat jij? En welke gebruik je zelf? 

Sinterklaas stress

Ben je weer te laat begonnen met je surprises voor Sinterklaas? Of heb je iemand getrokken voor wie je echt niets kan verzinnen? Geen paniek. Kranten, websites en natuurlijk YouTube schieten de gestresste hulpsinterklazen te hulp.

drugs

Een boot die (waarschijnlijk) voor drugssmokkel is gebruikt, krijgt een nieuw leven. Leerlingen van het Rotterdamse Scheepvaart en Transport College gaan er op leren varen.

vulkaan

De vulkaan Agung op het Indonesische eiland Bali staat op het punt van uitbarsten. Iedereen binnen tien kilometer van de vulkaan moet gauw weg.

Kim

Afgelopen weekend draaiden de grootste DJ's op Formule 1-feesten in Abu Dhabi. DJ Kim (19) uit Limburg deed mee!

Mason

‘Kom maar bij mijn familie: ik ben de reïncarnatie van Jezus. Wij doen aan vrije liefde, vrije seks en lekker veel drugs. Oh, en daarna gaan we gruwelijke moorden plegen.’ Charles Manson, de griezel die deze woorden sprak is zondagnacht overleden. Hij werd 83 jaar.

diamant

De grootste diamant die ooit geveild is, heeft een nieuwe eigenaar. Deze heeft er gisteren 28 miljoen euro voor neergeteld. Wie het sieraad kocht wil het veilinghuis in Genève niet zeggen.

Laura H

Laura H. (21) zei dat ze tijdens haar vakantie ontvoerd was door Islamitische Staat (IS). Maar de politie vermoedde dat ze een aanslag wilde plegen. De rechtbank heeft haar vandaag veroordeeld tot twee jaar cel.

Lil'Kleine

Wereldwijd de beste act! Zo mag Lil’ Kleine zich sinds gisteren noemen. Hij won de titel in Londen tijdens de MTV European Music Awards.

vliegtuig Qatar

Een Iraanse vrouw is tijdens een vlucht van Qatar Airways zó enorm kwaad geworden dat het vliegtuig een noodlanding moest maken. 

Texas

Het is afgelopen zondag weer helemaal mis gegaan in Amerika. In een kerk in Texas schoot een man 26 mensen dood. 

haarkleuring

Een 18-jarig meisje uit Japan moest van school haar bruine haar zwart verven. Het meisje eist nu een schadevergoeding.

video Maan viral

Denk je een leuke foto te maken voor je Insta, zien miljoenen mensen je paardenbloempluis happen. Dat overkwam zangeres Maan.

rijles in brand

Het is soms al best spannend om te leren auto rijden. Je moet op allemaal dingen tegelijk letten. Het verkeer, je snelheid, stoplichten en de bedieningspedalen. Maar tijdens een rijles in Utrecht afgelopen maandag werd het wel heel griezelig.

HNTM Montell

In een superspannende finale van Hollands Next Top Model is Montell (19) uiteindelijk winnaar geworden van de modellenwedstrijd.

sos-functie smartphone

Vind je het een veilig gevoel je telefoon bij je te hebben? Dankzij de snelle SOS-functie kan een smartphone je bij nood nog beter helpen dan je denkt.

lando norris

Goed nieuws voor alle racefans. Er is een nieuwe held opgestaan: Lando Norris (17). Hij is Europees kampioen Formule 3-racen.

geen straf meisjes naaktfoto verspreidden

Begin dit jaar pleegde een 14-jarige jongen uit Enschede zelfmoord. Hij deed dit nadat een naaktfoto van hem op Instagram was gezet. De meisjes die de foto verspreidden, hoeven niet voor de rechter te verschijnen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) laten weten.

warmterecord

Vandaag is nu al een bijzondere dag. De warmste 16 oktober ooit! Altijd leuk om een weer record te breken. Vooral als het met mooi weer te maken heeft.