Hillary Clinton

Welke adviezen zou je aan je 18-jarige zelf geven? Die vraag stelde Teen Vogue aan Hillary Clinton. De adviezen die ze geeft zijn goede lessen voor iedereen.

festival

Zeventienmiljoen honderdéénenzeventigduizend zevenhonderdzeventien. Zoveel mensen woonden er vanochtend naar schatting in Nederland.

barbie

Homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders krijgen steun van de populairste pop ter wereld: Barbie. Dat laat Barbie met een bijzonder T-shirt op Instagram zien.

kind-school

Een moeder in de Amerikaanse staat Virginia wilde weten hoe erg haar dochter gepest werd. Daarom gaf ze haar een opnameapparaatje mee naar school. Maar dat had ze beter niet kunnen doen: de vrouw hangt een gevangenisstraf van vijf jaar boven het hoofd.

verliefd op een leraar.jpg

Middelbare scholieren hebben er last van dat de werkdruk onder leraren zo hoog is. Dat zegt het LAKS. Ook 7Days-lezers herkennen dat.

Amsterdam-Arena-wikimedia-commons

De openingswedstrijd van het EK voetbal in 2020 zou zo maar eens in Amsterdam kunnen plaatsvinden. Onze hoofdstad is samen met vier andere steden in de race voor de wedstrijd.

Mikayla Holmgren bewijst dat je je door niets of niemand moet laten tegenhouden om je dromen na te streven. Het 22-jarige meisje uit de Amerikaanse staat Minnesota deed dit weekend mee aan een grote missverkiezing in de Verenigde Staten. En dat terwijl ze het syndroom van Down heeft.

Mugabe treedt af

Nadat Robert Mugabe (93) vorige week onder huisarrest was geplaatst door het leger van Zimbabwe, is hij nu afgetreden. In een brief schrijft hij dat hij 'per direct' zijn presidentschap neerlegt.

Vind jij debatten in de Tweede Kamer vaak saai en lang duren? Dan is het debat dat dinsdagavond in de Tweede Kamer begint een heuse nachtmerrie voor je. De PVV en 50PLUS willen samen 35 uur lang praten. 

Een cameraman van een Amerikaanse zender was helemaal in zijn nopjes met de plek die hij had om te filmen hoe een stadion werd opgeblazen. Maar toen kwam er een buschauffeur voorbij...

Dafne Schippers Olympische Spelen

Dat ze hard kan rennen, is geen geheim. Maar wereldkampioene Dafne Schippers blijkt ook heel goed (en snel) achteruit te kunnen lopen.

Wat doe je als agent als je Sinterklaas ziet wildplassen? Wijkagent Frank Westerop van de politie in Amsterdam vond dat een lastig dilemma.