keaton

Een filmpje waarin een Amerikaans jongetje huilend vertelt over zijn pestkoppen gaat viral.  

fietstocht sneeuw

Het is opletten geblazen op de fiets. De wegen zijn spekglad! Moet jij vandaag de fiets op? Met deze tips kom je heelhuids thuis. 

vlag

Heb je vandaag de kleur paars vaker gezien dan normaal? Dat kan! Het is namelijk Paarse Vrijdag, de dag waarop scholen in Nederland paars kleuren om aandacht te vragen voor LHBTI-leerlingen. 

telefoon

Meer dan de helft van de jongeren geeft aan zijn eigen telefoongebruik in het verkeer gevaarlijk te vinden. Maar toch blijft appen en bellen op de fiets populair.

krampus

Sinterklaas die over de daken sluipt en Piet die door schoorstenen glijdt. In Nederland is de goedheiligman een ware acrobaat. Maar het sinterklaasfeest wordt niet overal zo gevierd. 

duet Beyonce Ed Sheeran

Een gouden samenwerking, zo wordt de nieuwe versie van Ed Sheeran’s Perfect genoemd. Het is een duet met de enige echte Queen B. En dat is iets wat niemand had durven hopen.

vuurwerk

Afgeknalde vingers en oogletsel door vuurpijlen. Elke jaarwisseling belanden er weer veel mensen na een vuurwerkongeluk op de eerste hulp. Dat kan veiliger, vindt Stichting Maatschappij en Veiligheid. 

koopjes

Rennen, duwen, trekken en uren wachten in de kou. Sommige mensen hebben alles over voor een koopje. Maar vandaag, op Black Friday, is dit extreem!

arrestatie

Dansen is leuk en ontspannend. Maar is misschien niet zo slim als je wordt aangehouden door de politie. Een man uit de Amerikaanse plaats Houston vindt van wel.

nails

Sinterklaasnagels: het is even priegelen en het kost misschien flesjes vol aceton en watjes. Maar dan heb je ook wat! Versier je vingers met kleine pietenmutsen, mijters en kadootjes.

rog

Het liefdesleven van een vis gaat niet altijd over rozen. Zo keert een Nederlandse luipaardpijlstaartrog terug uit Engeland na een stukgelopen relatie.

livcht

Ging jij ook met Sint-Maarten op snoepjacht? Luidskeels zingend en behendig met je lampion door de kou langs de deuren. Vanavond is het weer zover! Maar wie was in hemelsnaam Sint Maarten?

fiet

Ooit een kat of hond een zonnebril zien dragen? Wij niet. Toch is er op het internet een markt voor de kleine ronde brilletjes.

Obama

Barack Obama trok vrijdag veel bekijks in een Amerikaanse rechtbank. De oud-president van de Verenigde Staten was opgeroepen als jurylid tijdens een rechtszaak. En dat ging niet onopgemerkt...

waylon

Het hoge woord is eruit: Waylon vertegenwoordigt Nederland volgend jaar op het Eurovisie Songfestival. Alweer!

trump

Precies een jaar geleden werd Donald Trump gekozen als president van de Verenigde Staten. Sindsdien haalt hij bijna elke dag het nieuws met bizarre uitspraken of gekke tweets. De vijf gekste uitspraken van Trump op een rijtje:

Grote terreuroefening

Woon je in Amsterdam en hoor je geweerschoten? Niet schrikken! In de hoofdstad wordt vandaag een grote terreuroefening gehouden.

harry styles

Een nacht in een slaapzak koukleumen op straat. IJskoud, maar sommige fans hebben alles over om hun grote idool Harry Styles van dichtbij te zien.

keeper

Tijdens een grote wedstrijd de bal missen. Ongemakkelijk! Deze blunder maakte Robin Zentner, de keeper van de Duitse voetbalclub FSV Mainz 05.

leeuwen

Twee knuffelende mannetjesleeuwen, daar zijn ze in Kenia niet zo blij mee. Homoseksualiteit is verboden in het Afrikaanse land en daarom wil de regering de dieren uit elkaar halen.

Justin Bieber en Selena Gomez

Fans kunnen het bijna niet geloven: zijn Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje? Nadat de twee de afgelopen tijd meerdere malen samen werden gespot lijkt een hereniging nabij.

regelgeving namen

Onlangs zorgde een bizarre babynaam voor veel ophef in Frankrijk. Een Frans stel noemde hun kindje ‘Jihad’. En hoewel deze naam inspanning of strijd betekent, denken veel Fransen aan iets anders.

Sexting

Een naaktfoto van iemand doorsturen naar vrienden. Jongeren die dat doen, krijgen te maken met een andere aanpak van Stichting Halt. Die aanpak moet jongeren bewuster maken van de gevolgen. 

Brooke Amelia Peterson

Wat een onschuldige video had moeten worden, resulteerde in het ontslag van haar vader. Het overkwam de Amerikaanse Brooke Amelia Peterson.