Video

Aliia heeft langste haar van Letland

Als Aliia Nasyrova (27) uit Letland haar haar niet in een vlecht draagt of opsteekt, sleept het over de grond achter haar aan. De lokken van de van oorsprong Russische zijn wel 2,30 meter lang!Lees meer

Simone Giertz opgesloten in badkamer

Zou jij een ruimtereis aankunnen? Afgezonderd van je vrienden het heelal ontdekken? De Zweedse YouTuber Simone Giertz denkt dat ze dat wel kan. Om het te bewijzen sloot ze zichzelf 48 uur op in haar badkamer.

Tim (18) stemt voor de eerste keer

Wat willen politici voor jongeren doen? Met die vraag ging 7Days-videoblogger Tim (net 18) de afgelopen weken langs bij de belangrijkste lijsttrekkers op het Binnenhof. En vandaag was het zover: Tim mocht zélf stemmen!

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Mark en Tim

Op 15 maart stemt Nederland de nieuwe Tweede Kamer bij elkaar. Maar wie zijn al die politici eigenlijk en wat voor plannen hebben ze met Nederland?

Lees meer
Amerikaan danst op Nederlandse rap

Hoe klinkt Nederlandse rap als je de taal niet spreekt? Nou, best wel goed! De Amerikaanse YouTuber Najib Mubashir verstaat niets van Lijpe of Boef, maar gaat er wel op uit zijn plaat.Lees meer