Video

Op 15 maart stemt Nederland de nieuwe Tweede Kamer bij elkaar. Maar wie zijn al die politici eigenlijk en wat voor plannen hebben ze met Nederland?

Lees meer
YouTubefans op VEED

Wie is de beste YouTuber van Nederland? Dat kun jij bepalen. Vanaf vandaag kun je jouw videoheld nomineren voor een VEED Award. Er zijn dit jaar maar liefst vijftien categorieën.

Docent heeft persoonlijke begroeting voor elke leerling

Hoe kom jij een les binnen? Sloffend terwijl de docent verveeld achter zijn bureau hangt? Dat lukt niet als je bij Barry White Jr. in de klas zit. De Amerikaanse leraar heeft voor elk van zijn leerlingen een andere begroeting.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Razend try-ouy

De musical Razend (naar het boek van Carry Slee) is onlangs in première gegaan. Hoewel het publiek natuurlijk pas 's avonds binnenstroomt, zijn de spelers een paar uur van tevoren al aanwezig om zich voor te bereiden. Wij keken mee hoe dat eraan toe ging.Lees meer

Een middelbare scholier uit de Verenigde Staten had wel heel veel trek in frisdrank. Hij toverde zijn kluisje om tot frisdrankautomaat!Lees meer