Texas Instruments

Win een middag coderen + vijf TI-Innovator™ Hubs voor de hele klas

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
e30615
Van onze sponsor

Interesse in coderen en programmeren? Dat komt goed uit, want leren programmeren wordt steeds belangrijker om je voor te bereiden op de banen van de toekomst.

7Days en Texas Instruments nodigen je daarom uit om begin juni samen met de hele klas (of een paar geïnteresseerde klasgenoten) de nieuwe TI-Innovator™ Hub van Texas Instruments te testen, een heel handig apparaatje waarmee je op een laagdrempelige manier kunt programmeren, ontwerpen en besturen.

Wij komen bij jou op school langs met Innovators en een expert die er van alles over kan uitleggen. In de klas kunnen jullie hem uitgebreid testen. En na afloop mag de klas vijf TI-Innovator™ Hubs (ter waarde van € 375,-) houden om verder mee te gaan werken. Een reportage van jullie testmiddag komt in een speciale Texas Instruments-special bij 7Days te staan, die in september verschijnt.

Wil je deze testmiddag, vijf TI-Innovator™ Hubs en ook nog een Bol.com bon t.w.v. € 25,- winnen? Stuur vóór 31 mei een mailtje naar info@sevendays.nl en schrijf in een korte motivatie waarom dit echt iets voor jou en je klas is. De winnaar krijgt meteen erna bericht. De datum in juni wordt in overleg vastgelegd.

PS: werkt je klas niet met rekenmachines van Texas Instruments (die heb je nodig bij het programmeren)? Geen probleem, nemen we die gewoon ook mee!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden