Honig Wrapbattle

Word de Held van jouw school: win een Mexicaans schoolfeest!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
fcd444
Van onze sponsor

De zomervakantie… je kunt ’m al ruiken! Tijd voor een zonnig, zinderend en spetterend feestje om alvast in de stemming te komen. Als jij dat nou eens gaat regelen voor de hele school? Stuur jouw lekkerste Mexicaanse wraprecept in en win een compleet verzorgd schoolfeest. 

Een Mexicaanse wrap met gekruid vlees, knapperige sla, een verrukkelijke tomatensaus, heel verse groente en wat snippers van een pittige jalapeño. Superlekker! Maar misschien heb jij wel een veel lekkerder en origineler recept? Een wrap met garnalen en avocado bijvoorbeeld,  of een met zalm – die 24 uur in een bad van zout en limoen heeft gelegen-, of met kip en cactusbladeren, of een veggie variant met Oaxacakaas, geflambeerde maïs, en pitjes van de passievrucht.

Enfin…misschien slaan we een beetje door, maar het mag duidelijk zijn: gebruik vooral je culinaire creativiteit.

Dit kun je winnen!

Mexico, Mexhihiii….coooooo! Honing organiseert een fantastisch Mexicaans schoolfeest bij jou op het schoolplein. Met muziek, een foodtruck met het lekkerste Mexicaanse streetfood, gezonde sapjes, Mexicaanse vlaggen en Mexicaanse oufits. En de Mexicaanse zon natuurlijk, die bestellen we erbij! 

Lijkt jou dat leuk?

Upload jouw video of je word-document met foto vóór 31 mei via Sevendays.nl/wrappbatle.

Honig neemt contact op met de schoolleiding. Het feest vindt nog voor het einde van het schooljaar plaats.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden