5 tips voor een relaxte eerste schooldag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
000000
Van onze sponsor

Yes, de zomervakantie is begonnen! De komende weken even geen school, huiswerk en toetsen. Tijdens de vakantie kun je je wel afvragen: welke schoolspullen heb ik na de vakantie allemaal nodig? En welke woordenboeken of andere taalstudieboeken zijn voor mij de beste keus? Geen zorgen, met deze tips ga je na de vakantie goed uitgerust van start!

Onze 5 tips:

  1. Maak in de vakantie alvast een checklist voor je schoolspullen. Dat is zo gebeurd: download de checklist op www.vandale.nl/back2school.
  2. Volg vandale_opschool op Instagram voor leuke taaltips en taalweetjes voor de middelbare school – en maak in de zomervakantie elke 3 weken kans om een Van Dale Starterskit met o.a. alle Van Dale Pocketwoordenboeken te winnen. Doen dus!
  3. Weet je niet zeker welke woordenboeken je het beste kunt bestellen voor je taalvakken? Met de Van Dale Pocketwoordenboeken zit je altijd goed. Voor de bovenbouw zijn de Van Dale Middelgrote woordenboeken extra handig (want die bevatten nóg meer woorden om je te helpen bij het eindexamen).
  4. Als je extra hulp nodig hebt bij het leren van woorden in het Engels, Duits, Frans of Spaans, bestel dan ook eens een Van Dale Beeldwoordenboek. De foto’s maken het leren van woorden een stuk makkelijker (en leuker)!
  5. Voor Nederlands en de andere talen is een duidelijk overzicht van de grammaticaregels en de werkwoordrijtjes ontzettend handig (bij de voorbereiding van toetsen én het maken van je huiswerk). De Van Dale Grammatica’s zijn ook nog eens ingedeeld op taalniveau: handig toch?

Alles voor je taalvakken op de middelbare school vind je op: www.vandale.nl/back2school.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden