Debuut vlogster Zoella groot succes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
van der Weij

Het debuutroman van de populaire Britse beautyvlogster Zoella (24) is nog maar een week uit. En nu al is Girl Online een enorm verkoopsucces. In een paar dagen tijd zijn er bijna 80.000 exemplaren verkocht. Dat is zelfs JK Rowling nooit gelukt!

Met haar beautyblogs en -vlogs heeft Zoella een grote schare jonge en trouwe fans opgebouwd. Zij volgen iedere move van Zoella op de voet. En nu staan ze te popelen om ook haar boek te lezen.

Deze week was er ophef toen bleek dat de Britse blogster het boek niet helemaal zelf zou hebben geschreven, maar hulp heeft gehad van de uitgeverij. ‘Iedereen die iets nieuws probeert heeft hulp nodig. Het verhaal en de karakters zijn van mij’, twitterde ze er zelf over in reactie op de discussie. Haar populariteit bij de fans lijkt er niet onder te lijden. Nederlandse liefhebbers van de beautyblogster kunnen gerust zijn. In januari komt er ook een Nederlandse vertaling van Girl Online. En... volgend voorjaar komt Zoella naar ons land.

In de 7Days van komende vrijdag kun je een uitgebreid profiel van Zoella lezen. Geen abonnement? Bekijk hier waar je de krant in de winkel kunt kopen, of download 'm via de app van MagZine

Hier zie je een kleine
greep uit Zoella's grote online repertoire:

Klaar voor kerst

Zoella met haar hondje Nala


Halloween-nagels

Girl Online bij de drukker

Haarstijlen-tutorial.

Volg jij Zoella al?

(9 december 2014)

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren