netflix kijktips
Blog

10 kijktips voor een leuke filmavond met Netflix

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Tegenwoordig hebben ontzettend veel jongeren Netflix. Bepaalde series zijn heel populair en springen eruit, 13 Reasons Why bijvoorbeeld. Toch staan er ook heel veel andere series en films op Netflix die jij misschien nog nooit hebt opgemerkt. Check deze 10 tips voor een leuk filmavondje!

1. iBOY
Door bizarre omstandigheden krijgt een jongen deeltjes van een telefoon in zijn hersenen. Hierdoor krijgt hij bepaalde gaven waarmee hij het criminele circuit kan beïnvloeden. 

iBoy | Official Trailer [HD] | Netflix

2. The Jungle Book
Het originele verhaal van The Jungle Book, dat we natuurlijk allemaal kennen, is in 2016 verfilmd en oogt erg realistisch!

Disney The Jungle Book – Official Teaser Trailer

3. Schone handen
Bij deze spannende Nederlandse actiefilm gaat de stiekeme drugshandel en -ruzie van een vader ten koste van de veiligheid van zijn eigen vrouw en kinderen...

Schone Handen trailer | 10 sept in de bioscoop

4. Now You See Me
Een groep goochelaars werkt samen om op spectaculaire wijze doordachte trucs uit te voeren waarbij ze bijvoorbeeld een bankoverval plegen.

Now You See Me trailer 2 NL

5. Cyberbully
Een film over een actueel thema: cyberpesten. Door een aantal ongelukkige gebeurtenissen verandert de hoofdpersoon van een populair meisje in iemand met oneerlijke vrienden die overal wordt achtervolgd door pestgedrag.

CyberBully Trailer

6. Coin Heist
Een groep jongeren wil hun school redden van faillissement. Ze moeten snel aan 10 miljoen dollar komen en bedenken een plan. Daarvoor moeten ze wel inbreken bij de US Mint en de muntpers aanpassen…

Coin Heist | Official Trailer [HD] | Netflix

7. The fundementals of Caring
Een 18-jarige eigenwijze jongen met spierdystrofie ontmoet een beginnende hulpverlener en er ontstaat een bijzondere band tussen deze twee bijzondere mensen. 

The Fundamentals of Caring - Trailer - Alleen op Netflix vanaf 24 juni

8. De Marathon
Vier Rotterdamse vrienden moeten de garage waarin ze werken redden van een faillissement. Dit kan maar op één manier: ze moeten de marathon gaan rennen.

Officiële trailer DE MARATHON

9. Finding Dory
In het vervolg van de bekende film Finding Nemo (die we natuurlijk van achter naar voren kunnen dromen), gaat Dory samen met haar vrienden opzoek naar haar familie. 

Finding Dory | Officiële Trailer (NL gesproken) | Disney NL

10. Nova Zembla
In deze ijskoude film wordt het verhaal verteld van de spannende ontdekkingsreis van Willen Barentsz waarbij men per schip via een nieuwe weg naar Indië wil varen.

NOVA ZEMBLA trailer

De 17-jarige Lucas heeft een creatieve geest en houdt van schrijven, toneelspelen en tekenen. Hij zit in 6-vwo, maar van hard blokken moet hij niks hebben. Saaie schooldagen houdt hij manhaftig vol met het idee dat hij later een topberoep krijgt; hij weet alleen nog niet wat. Meer lezen van Lucas? Check Basisschool vs middelbare school in 12 GIF'jes of lees Google nóóit je pijnklachten! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren