Blog

5 tips voor een megaleuke meivakantie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Yes, het is weer meivakantie! De hele dag op het strand hangen is er doorgaans nog niet bij. Maar er zijn een hoop andere leuke dingen om je dagen mee door te komen. Check mijn tips!

4D in Pathé
Wat:
Een film kijken terwijl je hard heen en weer schudt en een halve liter water in je gezicht krijgt. Een moderne film naar keuze, dus voor een keer géén Pandadroom!  
Waarom: Zo beleef je een film vele malen intenser en is het net of je er echt in zit!
Waar: Amsterdam, Rotterdam.

Kattencafé
Wat: Een mok warme chocolademelk naar binnen slurpen terwijl een fluffy viervoeter over je schoot kruipt. Deze ene keer hoef je niet sociaal te doen met mensen, maar met katten!
Waarom: Katten zijn gewoon geweldig.
Waar: Den Bosch, Goes, Rotterdam, Nijmegen, Amsterdam, Breda, Den Haag.

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Wat: Presenteer het journaal voor een green screen en voel je héél even Annechien Steenhuizen.
Waarom: Bij dit museum kun je vooral zelf veel dingen doen en bekijken. Je krijgt een ring waardoor uiteindelijk al je foto's en filmpjes naar je toe wordt gemaild.
Waar: Hilversum.

Het Nederlandse Venetië
Wat: Vaar onder bruggetjes door, struikel over Chinese toeristen en geniet van de knusse winkelstraatjes. Om het helemaal af te maken kun je op de foto in klederdracht. 
Waarom: Zodat je je even ultiem toerist kunt voelen, maar niet helemaal naar Italië hoeft te rijden!
Waar: Giethoorn.

De pier van Scheveningen
Wat:
Ronddraaiend in een reuzenrad op de pier toekijken naar de zonsondergang in de zee. Of: Bungeejumpen boven de zoute zee waarbij je leven letterlijk aan één draadje komt te hangen.
Waarom: Je bent dichtbij zee en kunt zeker van het uitzicht genieten.
Waar: Na ja, Scheveningen dus!

Lucas (18) is altijd druk met van alles en nog wat. Als hij niet de fanboy uithangt bij een musical, doet hij wel mee aan een of andere creatieve cursus of swipet hij door zijn verzameling memes. Deze pannenkoekengek is eerstejaarsstudent Journalistiek en schrijft graag over entertainment, kunst en cultuur. Lees meer blogs van Lucas.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren