7 originele tatoeages om littekens te verbergen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Het wordt weer lente! Het zonnetje zal zich steeds vaker laten zien en de korte broeken en t-shirts worden weer tevoorschijn getoverd, met meer blote benen en armen als gevolg. Dit betekent dat tatoeages ook vaak beter zichtbaar zijn. Wist je dat ze ook nuttig kunnen zijn?

Een brandwond, een harde val of een operatie: Bijna iedereen heeft of krijgt ooit in zijn leven wel een litteken. Zo’n litteken hoeft helemaal geen last te zijn, maar er zijn mensen die ‘m liever bedekken. Met één van deze 7 tatoeages bijvoorbeeld! De volgende tatoeages zijn grappig, schattig, en passen gewoon heel goed bij het litteken! 

1. Naald en draad
Doe gewoon net alsof je litteken onderdeel is van een mooi handwerkje! Lijkt net of het hoort, toch?

2. Vissengraat
Maak er een vissengraat van! Alleen de kop en staart toevoegen en klaar is Kees:

3. Star Wars
Gebruik je litteken als ligthsabor en tatoeer Dark Father erbij. De Star Wars-ervaring is compleet:

4. Wortel
Wanneer je litteken lijkt op een voorwerp of bepaald soort voedsel, waarom zou je dat er dan niet op tatoeren? Zoiets moet deze (wellicht veganistische) eigenaar vast gedacht hebben:

5. Feesttatoeage
Een hele lange streep op je been: ideaal om te dienen als touw voor een ballon toch? En eerlijk, hij is best cute

6. Ufo-ontvoering
Deze keer geen Star Wars maar Star Trek. Deze tatoeage van een (vrijwillige) ufo-ontvoering is ook wel erg origineel!

7. Zipper
Een rits op je hoofd, wellicht wordt het werkelijkheid in de toekomst. Tot nu toe is het in ieder geval een grappige manier om dit litteken te laten zien!

Ik ben iemand die niet zo snel een tatoeage zou nemen, omdat ik bang ben dat ik er later spijt van krijg bijvoorbeeld. Toch zou ik het overwegen als ik een litteken zou hebben, omdat je weet dat het litteken ook je hele leven blijft, en je er dan toch iets grappigs van kan maken!

Lucas (19) is altijd druk met van alles en nog wat. Als hij niet de fanboy uithangt bij een musical, doet hij wel mee aan een of andere creatieve cursus of swipet hij door zijn verzameling memes. Deze pannenkoekengek is tweedejaarsstudent Journalistiek en schrijft graag over entertainment, kunst en cultuur. Lees meer blogs van Lucas.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren