Blog

7 televisieprogramma’s die je echt moet zien!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Ooit gehoord van Dienders? En ken je Even tot hier? Dit zijn géén Netflix-films of YouTube-series, maar televisieprogramma’s! Kan ook heel leuk zijn hoor. Want naast de bekende topprogramma’s als Wie is de Mol? en Expeditie Robinson heeft de Nederlandse televisie echt nog meer goeds te bieden.

Even tot hier

Twee cabaretiers die samen met een muzikaal team een musical maken over het nieuws van de afgelopen week: klinkt misschien gek, maar ik vind het echt heel leuk. Dat komt door de ijzersterke humor, goede muziek en terugkerende grappen. De creatief spat er vanaf!


First Dates

Niets is ongemakkelijker dan een eerste date. Of jawel: een blind-date. En dan ook nog op televisie! First Dates is een vermakelijk programma. Het laat je meegenieten met de eerste dates van allerlei mensen en het is heerlijk om te zien hoe verschillend of juist hetzelfde de mensen zijn.

Hunted

In Hunted slaan dertien doodgewone burgers op de vlucht. Ze moeten uit handen blijven van een opsporingsdienst en zo onzichtbaar mogelijk leven. 'Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?' Een onwijs spannend programma dat je ook aan het denken zet over (het gebrek aan) privacy in Nederland.

Je Zal Het Maar Hebben

Een vrouw met een spierziekte waarvan je nog nooit hebt gehoord of een jongen met een dwarslaesie. Dit programma neemt je op een luchtige manier mee in het leven van mensen met een fysieke of lichamelijke handicap. Ik vind het erg interessant en inspirerend hoe deze mensen ondanks tegenslagen toch blijven volhouden.

Dienders

Bij het programma Dienders worden acht studenten gevolgd die beginnen aan de politieacademie. Een hele interessante serie, vooral als je geïnteresseerd bent in politiezaken! Ik zie vaak dingen waarvan ik nooit had beseft dat politiemensen dat ook hebben moeten leren of doen. Zo moeten de studenten zelf pepperspray in hun ogen krijgen, om te voelen hoe dat is.

Mindf*ck

‘Ik ben Victor Mids. Illusionist en arts.’ In Mindf*ck voert Victor de meest fascinerende en onbegrijpelijke trucs uit. Hoewel hij er per aflevering een paar uitlegt, blijven de meeste van zijn trucs een mysterie. Wat zou ik graag willen weten hoe hij mensen kan laten vergeten wat voor naam ze ook alweer hebben…

Zondag met Lubach

Hou je van actualiteitsprogramma’s waarbij je ook kan lachen? Dan is dit echt iets voor jou! De gevatte Lubach zet het nieuws op een rijtje maar neemt het niet altijd even serieus. Soms drijft hij de spot met een onderwerp of wet, maar de andere keer kaart hij wel iets serieus aan zoals dierenleed.

Lucas (20) is altijd druk met van alles en nog wat. Als hij niet de fanboy uithangt bij een musical, doet hij wel mee aan een of andere creatieve cursus of swipet hij door zijn verzameling memes. Deze pannenkoekengek is tweedejaarsstudent Journalistiek en schrijft graag over entertainment, kunst en cultuur. Lees meer blogs van Lucas.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden