Blog

De 7 themesongs die je nog steeds meezingt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Laura Schouten
Laura
Schouten

Spreek ik namens iedereen als ik zeg dat het leven vroeger rondom onze lievelingscartoons draaide? Ikzelf spendeerde haast elk vrij moment van mijn jeugd voor de buis. Het resultaat? Ik kan jaren later nog steeds de intro's volledig meezingen. Hier de 7 herkenbaarste op een rij.

1. Spongebob Squarepants
Ik durf te wedden dat het liedje al in je hoofd begon af te spelen zodra je het woord Spongebob las. Need I say more?

Spongebob in the netherlands (Intro)

2. Fairly Odd Parents
Dit is, voor mij persoonlijk in elk geval, een iets moeilijkere. Het begon altijd vlekkeloos, maar bij alle betoveringen van Vicky mompelde ik vaak wat mee. De 'ja daaag' was wel weer elke keer raak, overigens.

The Fairly Odd Parents - Intro NL

3. Beugelbekkie
Deze serie over het meisje dat door haar beugel in allerlei problemen komt, is misschien wel de reden dat een beugel voor veel tieners als vreselijk wordt beschouwd. Maar Beugelbekkie heeft wel een catchy intro!

Beugelbekkie intro

4. Jimmy Neutron
Voor mij was het even opfrissen, maar bij het horen van de woorden 'recht naar de maan' kon ik alles vanzelf weer aanvullen. Dit is de titelsoooooong.... van Jimmy Neutron!

Jimmy Neutron - Dutch Intro

5. My Life as a Teenage Robot
Misschien wel het intro met de meeste woorden, maar toch kunnen we ze allemaal meezingen. Helaas is de Nederlandse versie overal geblokkeerd op YouTube, maar je kunt het nummer alsnog gewoon in het Nederlands meezingen!

My Life As A Teenage Robot Theme Song Intro HQ with Lyrics

6. Phineas & Ferb
Je lievelingsbroertjes die eeuwig zomervakantie lijken te hebben. Die zou je toch nooit kunnen vergeten?

Phineas & Ferb NL Intro HD

7. Dora
En dan als laatste de tekenfilm die we sowieso allemaal nog steeds kijken, al is het alleen als we ziek in bed liggen: Dora! Nu zijn de woorden van het intro ook niet zo gek lastig... 

Oh, en het eindlied was natuurlijk ook altijd een feest:

Dora - Het Lukte (De stad van het verloren speelgoed)

Meer blogs lezen van Laura (18)? Laatst schreef ze ook al Geen tijd om te lezen en De 5 dingen die je nog niet wist van 3FM.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren