Blog

Leef het leven!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sietje
Piebenga

Aan alles komt een eind. Ja, lieve lezers: mijn bloggerscarrière zit erop. Of nou ja, ik heb de eer om nog één allerlaatste blog te schrijven.

Voor de gelegenheid kies ik als onderwerp een slap verhaal over hoe ik hier destijds begon: een soort bemoedigende peptalk voor iedereen die dit leest en denkt: goh, ik wil wel eens wat anders doen dan met My Little Pony’s spelen en raceautootjes besturen.

Bijzondere ervaring

Iets minder dan drie jaar geleden ging deze gedachte door mijn hoofd. Van de ene op de andere dag voelde ik een drang om iets te gaan doen wat niemand anders om mij heen deed. Ik wilde mezelf uitdagen en iets doen waarvan ik later kon zeggen dat ik het toch maar op mijn zestiende had gedaan. Mijn liefde voor taal overtuigde me ervan om 7Days te benaderen. ‘Nee’ heb je en ‘ja’ kun je krijgen. Dat was en is mijn instelling. Nog geen twee weken later leverde ik mijn eerste blog aan. En nu ben ik hier: totaal geen bekend blogfenomeen met heus niet zoveel lezers, maar wel eentje met een heel bijzondere ervaring in haar zak.

Haal alles uit het leven

Waar wil ik heen met dit geneuzel? Nou gewoon, heel simpel: het leven is te kort om er niet alles uit te halen. En dat kunnen heel kleine dingetjes zijn... Wil je later goed kunnen koken? Experimenteer dan nu alvast en spreek met je ouders af dat de vrijdagavond door jou wordt verzorgd! Lijkt het je leuk om interieurarchitect te worden? Begin met je eigen kamer en ga op Marktplaats op zoek naar de mooiste goedkoopste pareltjes. Doe eens wat geks en vul je dagen met dingen die je anders nooit zou doen.

Een lege plek

Nog een suggestie nodig? Stuur een mailtje naar 7Days en vraag of je iets voor ze kunt betekenen... Want ach, mijn plekje laat ik nu immers toch leeg achter. Leef het leven! Adieu, X!

Sietje (17) is een ramp in het maken van keuzes en kan uren nadenken over een geschikte 'caption' bij haar Instagram-post. Ze is kind-aan-huis op de camping in Frankrijk en heeft haar mobiel standaard op 1% staan. Ze is daarnaast een fanatiek hockeyster en kijkt nú al uit naar het moment dat ze haar vwo-diploma binnen heeft en kan verhuizen naar Amsterdam. Lees hier meer van haar blogs.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden