Blog

Tips voor de beste low budget-cadeaus

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Barst jouw portemonnee ook in tranen uit wanneer jij weer een cadeautje moet kopen voor die geslaagde vriend of jarige vriendin? Verdwijnt jouw cash ook als sneeuw voor de zon door al die presentjes? Geen zorgen, je bent niet de enige. Daarom dit rijtje met tips. Zo geef je voor je het weet een super origineel cadeautje waar je niet voor krom hoeft te liggen om het te kunnen betalen!

Persoonlijk etiket

Creativiteit brengt je verder. En dat geldt ook voor cadeautjes. Producten die in de winkel nogal saai zijn, kun je omtoveren tot een origineel persoonlijk cadeautje door een eigen wikkel te ontwerpen. Zet er een grappige foto op, een leuke tekst of gewoon een verjaardagswens. Zo wordt die reep chocola, flesje cola of die bus Pringles ineens hét cadeautje van de dag!

Prijsmysterie

Geef een cadeautje waarvan de jarige totaal niet in kan schatten hoeveel ’t heeft gekost. Een mini basket voor op je bureau, een pennenbakje in de vorm van een ananas of een raamsticker van de skyline van New York. Vaak vindt de jarige het een leuk en origineel cadeautje en kan hij jou niet afbranden omdat ’t misschien een wat goedkopere prul is. De prijs van dit cadeau is namelijk nogal moeilijk te schatten. Gadgets zijn hip, origineel en worden tegenwoordig óók verkocht bij goedkope winkels. Jouw redding dus!

Heel groot

Een tactiek kan zijn om een groot cadeau te geven, en dat hoeft dan helemaal niet duur te zijn. 3 zakken chips met een tros ballonnen eraan zien er veel feestelijker en opvallender uit dan een klein envelopje met 15 euro, nietwaar?

Selfmade

Bekroon jullie vriendschap of band met een ‘potje vol herinneringen’, waarin je op kleine briefjes allerlei herinneringen van jullie samen schrijft. Je kunt natuurlijk ook een ‘boodschappen blikje’ maken waarin je kleine boodschapjes en wensen voor die vriend schrijft. Zo'n speciaal cadeau kost misschien wat tijd, maar het wordt vast gewaardeerd. In ieder geval door je portemonnee.

De 17-jarige Lucas heeft een creatieve geest en houdt van schrijven, toneelspelen en tekenen. Hij zit in 6-vwo, maar van hard blokken moet hij niks hebben. Saaie schooldagen houdt hij manhaftig vol met het idee dat hij later een topberoep krijgt; hij weet alleen nog niet wat. Lees meer blogs van Lucas.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren