blog guilty pleasures
Blog

Waarom guilty pleasures echt ergens goed voor zijn

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
jeanine
Jeanine
Krist

Afgelopen weken was bijna heel Nederland en België, ook al durfde niet iedereen het toe te geven, in de ban van Temptation Island.

Wat zou er gebeuren tussen de koppels en wanneer zou wie vreemdgaan? Op vrijdag ging het bij mij in de klas dan ook over niks anders dan deze realityserie.

Wat is Temptation Island

Voor wie het niet kent. Temptation Island is een programma waar vier koppels gescheiden van elkaar op eilanden in Thailand worden gezet. Ze zitten daar niet alleen, maar met allemaal verleiders. In de hoop dat ze vreemdgaan.

Guilty pleasure

Dit klinkt natuurlijk ontzettend stom, je had mij moeten horen toen ik de promo’s voorbij zag komen, maar met de tijd is het echt een guilty pleasure van mij geworden. Maar gelukkig niet alleen van mij.

B-Brave

Stiekem keek iedereen het. Zoals wel meer dingen stiekem bekeken of beluisterd worden. Al die guilty pleasure-dingetjes. In mijn vrije tijd ben ik zelf ook stiekeme B-Brave-fan. Wat sommige mensen zacht gezegd verbaast.

Lisa en Merijn

Maar eigenlijk denk ik dat al die guilty pleasures wel goed voor een mens zijn. Even ontspannen en niet denken aan jouw eigen problemen, maar even alleen maar bezig zijn met Lisa en Merijn. Want wat waren ze een leuk koppel. In het begin.

Heerlijk stiekem

Zonder guilty pleasures zijn we ‘niks’. Dan kunnen we alleen maar uitgesproken genieten. En geef toe, er is toch wel wat leuks aan stiekem een fan zijn?

 

Komt er ineens een chloorwalm met pluizig haar voorbij lopen? Da's Jeanine (16), fanatiek zwemster. Deze geboren Haarlemse is dol op Harry Potter en wil later misschien astronaut worden. Maar gezien haar haat voor bèta-vakken vindt ze acteren in een astronautenfilm ook prima. Lees meer blogs van Jeanine.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren