Blog

Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen: stoppen met vlees eten. Vroeger hoorde ik altijd bij het ik-vind-het-wel-zielig-voor-de-dieren-maar-ik-vind-vlees-veel-te-lekker-groepje. Hamburgers, hotdogs. Ik was er echt gek op. Toch is de afgelopen jaren mijn beeld van vlees flink veranderd. Ik ontdekte...

Lees meer
blog geld besparen
Blog

Als je nu nog op de middelbare school zit, kun je maar beter zo zuinig mogelijk leven om de komende jaartjes door te komen. Laatst werd namelijk bekend gemaakt dat er binnen een aantal jaar extra rente komt op de studentenlening. Lees maar snel door als je dit wilt overleven.

geleerd van stage
Blog

Onlangs moest ik stage lopen. Niet zo lang, maar drie dagen. Dat is inmiddels voorbij, maar wat ik ervan heb geleerd is gelukkig wel blijven hangen. Ook al was het maar een korte stage, het zorgde voor een hoop ongemakkelijke situaties. In dit blog de 28 dingen die ik heb geleerd.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Ik heb het lang proberen te verbergen, maar het is mislukt. Ze zijn erachter gekomen, mijn nieuwe klasgenoten. Ik kan het jou nu net zo goed ook vertellen. Hier komt-ie: ik ben een paardenmeisje.

Lees meer
p-dag blog Sietje
Blog

Zolang ik me kan herinnerinen is het binnen ons gezin een traditie: de P-dag. Het moment in de week waarop we mogen kiezen tussen het eten van Patat, Pasta, Poffertjes, Pizza en Pannenkoeken. 

Lees meer

Blogs