concentratie verbeteren
Blog

Mijn leraar Spaans vertelde me ooit dat je IQ tijdelijk met tien punten kan dalen als je task-switcht en steeds iets anders doet. Mijn concentratie is slecht en móet anders. Ook wil ik mijn...

Lees meer
Blog

Dat een autostuur rond is, lijkt bijna net zo gewoon als het feit dat gras groen is. Maar waarom heeft een autostuur eigenlijk deze vorm? Wat is er mis met een stuur zoals bij een fiets en waarom is in de racewereld het stuur wél langwerpig?

blog nederland
Blog

Meestal geniet ik met volle teugen van de prachtige stad Seoul, maar na drie maanden was het vakantiegevoel ervan af en ebde de overweldigende verliefdheid weg. Er kwamen ook minder leuke kanten voor mij aan het licht. Dit zijn de 7 momenten dat ik mijn veilige Nederlandse bubbel flink begin te missen.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

maw frustratie blog
Blog

Het is drie uur ‘s middags en het lokaal maatschappijwetenschappen is warm en droog. Klasgenoten kijken een serie die ik niet ken: iets met een moord die opgelost moet worden. Laptops staan op de laagste helderheid zodat de lerares het niet kan zien, alt-tab in de aanslag.

Lees meer
tips essay
Blog

Gaf ik je eerder al 7 tips voor de beste presentatie, dit keer hoop ik je redder in de nood te zijn op een ander vlak. De volgende tips helpen je namelijk om je opstel te verbeteren. Kom maar op met die tien!

Lees meer

Blogs