Blog

Disney heeft de smaak goed te pakken met de live-action remakes. Na Aladdin draait nu The Lion King in de bioscoop. Ook wordt er druk gediscussieerd over de huidskleur van de actrice die de kleine zeemeermin speelt in de gelijknamige verfilming die volgend jaar uitkomt. Ik vind al deze remakes héél leuk....

Lees meer
Blog

Eigenlijk ging ik naar Glasgow voor de musea, het kattencafé en het vermijden van een hittegolf. Maar de stad blijkt te stikken van gekke figuren.

Blog

Het groene uiltje ken je vast van de memes, maar het écht gebruiken van de Duolingo-app? Dat gaat veel mensen toch wat te ver. Een taal leren in je vrije tijd? Ook al is het gratis en voor niks: nee bedankt!

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Ben je op een feestje waar de gesprekken dood vallen? Zit je met nieuwe campingvrienden aan het zwembad elkaar maar een beetje aan te staren? Zijn je ouders, broers/zussen en jij al aan het begin van de zomervakantie uitgepraat? Dan hier zes ijzersterke raadsels om de tijd te doden!

Lees meer
rookvrij foto Shutterstock
Rechtspraak Reporter

Ken je dat? In de pauze of na school met je vrienden op het schoolplein een sigaret roken. Even uitblazen tussen de lessen door en er daarna weer tegenaan. Pauze na pauze, weer of geen weer… Ik ken het niet.

Lees meer

Blogs