blog supermarktavontuur
Blog

Het is weer bijna zomervakantie. Een van meest surrealistische vakantie-ervaringen vind ik altijd het bezoeken van een Franse hypermarché.

Lees meer
Flickr: Mike MacKenzie

De ergernis is van mijn lichaam af te lezen wanneer ik weer eens probeer in te loggen en mijn wachtwoord verkeerd is. Keer op keer doe ik zó mijn best om alles te onthouden, maar ik ben nou eenmaal iemand die altijd zijn wachtwoorden vergeet.

azc lesgeven

Tijdens mijn eerste bezoek aan het asielzoekerscentrum in Den Helder was ik mee met mijn zus, die hier al als vrijwilligster werkte en jonge kinderen hielp bij activiteiten. Zelf wilde ik graag Nederlandse les gaan geven. Maar vooral wilde ik deze plek eens met mijn eigen ogen zien.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

blog abortus
Rechtspraak Reporter

De afgelopen tijd is de abortus vaak in het nieuws geweest, vooral rondom de wetten in Amerika. Ik heb lang getwijfeld of ik dit blog wilde schrijven. Het is een beladen kwestie waar de meningen sterk over verschillen.

Lees meer

Of de examens echt goed gingen is lastig in te schatten, dus de spanning voor de uitslag kan nogal hoog oplopen. 7 tips om de tijd tot het telefoontje met zo min mogelijk zenuwen door te brengen!

Lees meer

Blogs