typetjes 30 seconds
Blog

Met Netflix en telefoons zou je bijna vergeten dat er ook nog 'gewone' gezelschapsspelletjes bestaan. Offline en ouderwetse gezelligheid, ik vind het heerlijk. Mijn favoriete spelletje (by far) is 30 seconds, maar daar heb je soms gekke typetjes…

Lees meer
Blog

Hij is lief, slim, heeft ogen in de kleur van een zomerlucht en zal me nooit bedriegen. Ik beschrijf niet mijn ideale vriendje, maar mijn hond Bram. Als je mij vraagt waarom ik een huisdier heb, zou ik antwoorden: ‘Gewoon voor de gezelligheid’. Maar waar komt de traditie om huisdieren te houden vandaan?

blog mening scholieren
Blog

Soms lijkt idealisme op verliefdheid. Een onbeantwoorde verliefdheid misschien, maar wel een intense. Hoop is het type liefde dat je onverwachts overvalt. Eén die je daarna niet meer kan loslaten. Ik ben een idealist: noem me blind, maar dat is wat liefde met je doet.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

boekentips laura
Blog

Zolang ik me kan herinneren, houd ik al van lezen. Niets gaat boven met een goed boek op schoot even aan de wereld ontsnappen. Een boek kiezen voor je lijst is alleen een heel ander verhaal. Want hoe weet je of het gekozen boek wel iets voor jou is? Hopelijk heb je iets aan mijn boekentips. Dit keer een...

Lees meer
gekke gewoontes eten
Blog

Twee jaar geleden had ik een voornemen: ik ging voortaan gezond eten. En dit keer zou het geen bevlieging van twee weken zijn. Dus verbood ik mijn vader om ongezonde dingen te kopen. 

Lees meer

Blogs