Blog

Al sinds de pepernoten in de winkels liggen, staat mijn hoofd nergens anders meer naar dan naar Sinterklaas. Ik vind het de gezelligste tijd van het jaar! Alleen zorgt het heerlijk avondje ook altijd voor stress... surprise-stress om precies te zijn. 

Lees meer
foto Shutterstock
Blog

Het laatste jaar van de middelbare school moet je een keuze maken: what’s up next? Dit studeren? Dat studeren? Of toch eerst een tussenjaar? HELP!

Blog

Klappertanden, zweethanden en bibberbenen: presentaties geven op school is zenuwslopend. De volgende tips helpen je om je presentatie(skills) te verbeteren. Weg zenuwen, hallo hoog cijfer!

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

nachtleven Seoul foto Shutterstock
Blog

Ben je net volwassen in Nederland, verhuis je voor een half jaar naar Zuid-Korea en ben je plots weer minderjarig! Tja… het werkt hier net weer even anders.

Lees meer
Blog

De vluchtelingencrisis, opwarming van de aarde, bosbranden in de Amazone en burn-outs bij jongeren... Ik voel me verslagen als ik het nieuws lees. Daarom kijk ik ook geregeld op Good News Network: een site met daarop alleen positief nieuws. ...

Lees meer
Paleis van Justitie in Den Haag. ANP XTRA
Rechtspraak Reporter

Blogs