Blog

Nieuwe mensen ontmoeten blijft spannend. Tijdens de introductieweek van de universiteit was het onthouden van de juiste namen bij al die nieuwe gezichten de grootste uitdaging. Maar zelfs nadat dat was gelukt, wist ik nog niets over mijn potentiële vrienden.

Lees meer
Rechtspraak Reporter

Als criminologie-student ben ik een soort van verplicht om misdaadseries leuk te vinden... En gelukkig is dat ook zo! Zeker als het buiten koud is, vind ik het heerlijk om met een dekentje en hete choco series over de ergste criminelen te bingewatchen. Hier zes misdaadseries die net even wat minder cliché zijn dan de rest.

Blog

Ik ben 1.83 meter lang. Handig als je iets van de bovenste plank van de supermarkt moet hebben. Ook bij een concert komt het van pas, maar in veel andere situaties is het nogal onhandig.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Weet je wat een van mijn favoriete geuren is? Dat van een versgedrukt boek. Het gevoel van een gladde, nog onaangeraakte kaft is voor mij een soort vinger-ASMR. Heerlijk! Toch heb ik al zo’n vier jaar...

Lees meer
Blog

Kleinkunst lijkt tegenwoordig volledig te worden ondergesneeuwd door optredens van grote artiesten, bij wie duizenden mensen zich in een arena proppen om vervolgens het hele optreden TE FILMEN... Terwijl klein ook hartstikke fijn kan zijn. Ik zal uitleggen waarom.

Lees meer

Blogs