Blog

Ken je dat: je kent alle stof perfect, maar de toets gaat rampzalig of - nog erger - je dénkt dat de toets heel goed ging, maar uiteindelijk blijk je een onvoldoende te hebben. Proefwerken maken is een ware kunst. Deze toetstips ben ik door vallen en opstaan (vooral veel vallen), te weten ben gekomen.

Lees meer
Vraag-maar-raak

Blogger Annemijn zit altijd vol met vragen. Dingen die jij je vast ook wel eens hebt afgevraagd, maar nooit hebt uitgezocht. Komt dat eens goed uit! Dat doet zij voor je. Dit keer: waarom staat er op kerktorens vaak een windhaan?

 

 

Blog

Natuurlijk wist ik dat in Korea niet alles hetzelfde gaat als in Nederland. Maar dat een oud vrouwtje in het Koreaans zou dreigen om in de watertank te poepen als ik haar geen miljoen won zou geven... dat had ik niet verwacht. 

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

van basten
Blog

De uitspraak 'Sieg Heil' van Marco van Basten na een interview tussen voetbalanalist Hans Kraay junior en de Duitse trainer Frank Wormuth zorgt deze week voor flink wat...

Lees meer
foto Shutterstock
Blog

Tunnelvisies bij Wie is de Mol? Bizarre eetproeven in Expeditie Robinson en 'wijnen, wijnen, wijnen' met Chateau Meiland. Ben jij naast Netflix en YouTube nog altijd liefhebber van Nederlandse tv-programma's. Test dan nu je kennis. 

Lees meer

Blogs