brugklas brugpieper
Schoolblog

Het nieuwe schooljaar begint en een nieuwe lichting brugklassers staat al te springen om zich in het schoolgewoel te storten. De volgende 7 dilemma’s zullen hen, net als alle ex-bruggers, binnenkort zéér bekend voorkomen. 

Lees meer
Blog

Een kattenfilmpje dat té hilarisch is, een handige link voor school of een geweldige meme: soms moet je je vrienden gewoon taggen. Handig en leuk. Maar dat taggen loopt niet altijd helemaal op rolletjes. Zie hier de 15 struggles die het taggen (en getagd worden!) met zich meebrengt.

spellen camping
Blog

Op de camping is er vaak slechte WiFi en, als je geluk hebt, veel zon. Deze combinatie maakt het dat ik veel spellen speel op de camping. En ik durf te wedden dat ik niet de enige ben die ze speelt.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

flixbus
Blog

Afgelopen maand besloot ik voor het eerst met de Flixbus te gaan, maar dit was minder comfortabel dan ik dacht.

Lees meer
Blog

Terwijl je vrienden feesten in Frankrijk of bruinbakken op Bonaire, zit jij deze op de bank uit je neus te eten. Omdat je alweer terug bent. Of misschien helemaal niet op vakantie gaat. Hoe voorkom je een zeven weken durende Netflix-marathon waarbij je brein ontploft van verveling? Zeven anti-verveeltips...

Lees meer

Blogs