treinreizigers

Pas geleden moest ik in Utrecht zijn. Een goede reden om de trein te pakken vanuit Nijmegen. Dat heeft zoveel voordelen, maar ik betrapte mezelf ook op een aantal vooroordelen. 

Lees meer
radio achtergrondmuziek
Blog

In de auto staat-ie vaak aan en als je je wekker erop instelt, word je ermee wakker: rara, wat is het? Een radio natuurlijk! Vandaag is het Wereld Radiodag: een mooi moment om uit leggen wat de radio voor mij betekent.

blog klaar met kou
Blog

Ik hou niet van de winter, maar wél van klagen. Twee vliegen in een klap: ik geef je 7 redenen waarom ik de winter stom vind.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

anti-stress tips laura blog
Blog

Iedere scholier heeft wel eens een stressvolle periode op school. Zo’n week met drie deadlines en daar nog vijf proefwerken bovenop. Paniek wil op zo’n moment mijn leven nog wel eens binnendringen, terwijl het juist dan belangrijk is om rustig te blijven. De simpele antistresstips kent iedereen, maar ik...

Lees meer
ode treinreizen blog
Blog

Sommigen reizen er een keer per maand mee, anderen maken er elke dag gebruik van: de trein. Het valt mij op hoe makkelijk we klagen over de NS. Daarom is het tijd voor een shout out naar dit bedrijf. Laten we, ondanks de vertraging die er regelmatig is, ook eens stilstaan bij hoe vaak alles wél...

Lees meer

Blogs