blog kerstmuziek lucas
Blog

Zodra de zomervakantie is afgelopen, de zwarte pieten-discussie weer losbarst en er van verschillende kanten hysterische reacties komen op pepernoten die al in de schappen liggen, weet ik dat het tijd is... Tijd voor kerstmuziek!

Lees meer
flat earth blog sanne
Blog

Ken jij de flat earth theory? De theorie over, de naam zegt het al, dat de aarde plat is. Ik ben erin gedoken voor je en heb antwoorden op al je vragen... of ja, zeven ervan.

blog autorijles
Blog

Mijn eerste rijles vond ik zo spannend! Ik wist amper waar het gaspedaal zat en had geen idee hoe ik moest schakelen. Daarom 7 dingen die je móet weten voor je aan je eerste rijles begint.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

Met Duits in mijn pakket op het vwo, kan ik er niet omheen: uren lang luistertoetsen oefenen, spreekvaardigheid trainen en naamvallen knallen. Iedereen die Duits in z’n pakket heeft weet: er zijn zo van die dingen die elke les terugkomen. Een paar voorbeelden.

Lees meer
volwassen worden blog
Blog

Zit je in V6 en dan wordt er ineens van alles van je verwacht. Puur omdat je binnenkort volwassen bent.' Maar volwassen of niet, deze 7 verwachtingen komen mij nu al de keel uit!

Lees meer

Blogs