Elina vindt bijzondere verrassing aan fiets

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

De dag begon gisteren goed voor studente Elina uit Heerenveen. Toen ze haar fiets uit het rek bij het station haalde, bleek er een tasje met een bijzondere inhoud aan te hangen.

Dinsdagmorgen komt Elina, die in Heerenveen woont maar in Zwolle studeert, bij haar 'studentenfiets' aan in Zwolle. Op het moment dat ze de fiets uit het rek tilt, ziet ze ineens dat er een plastic zakje aan het stuur hangt. Daar blijkt een briefje in te zitten: 

'Bij het uit het rek halen van mijn fiets is deze fiets ook naar beneden gevallen. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren.'

In het zakje zitten ook nog twee briefjes van 10 euro. Elina vindt de de actie 'zeer bijzonder'. Ze wil dan ook graag persoonlijk in contact komen met deze eerlijke persoon om hem of haar te bedanken. Via Facebook hoopt ze diegene te achterhalen. Haar bericht is inmiddels al dik vijfduizend keer gedeeld.

Elina 1511433291

Vanmorgen kwam ik bij mijn studentenfiets in Zwolle. Aan mijn fiets hing een plastic zakje + envelop met daarin een...

Posted by Elina Bijlsma on Tuesday, November 21, 2017

 

 

 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Lesje beleefdheid in de schoolkantine.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden