Faye Bezemer (19) maakt korte film over eenzaamheid

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Actrice Faye Bezemer (19) heeft een korte film gemaakt over eenzaamheid. Ze werd geïnspireerd door een Facebook-bericht van mede-actrice Nadine Kamer. Die speelt de hoofdrol in Alleenzaam.

Actrice Nadine Kamer deelde op Facebook dat ze zich tijdens de feestdagen zo alleen voelt. Veel vrienden en collega’s herkenden zich hierin. Zo ontstond het idee voor Alleenzaam. Faye Bezemer, bekend van SpangaS, Brugklas en GTST, regisseerde de korte film.

‘Zie elkaar’

‘Eenzaamheid is een groot en schrijnend probleem, maar stiekem zó makkelijk op te lossen’, schreef Faye op Instagram. ‘Zie elkaar. Heb aandacht voor elkaar. Heb elkaar lief. En durf het te zeggen als je je eens eenzaam voelt, want daar kunnen fijne dingen uit voortkomen.’

Oud en nieuw

Alleenzaam gaat over een vrouw die voor het eerst zonder haar kinderen oud en nieuw moet vieren. De film ging in première tijdens het voorprogramma van Best of Shortcutz in Rotterdam woensdagavond. Daarna verscheen de film ook op YouTube. Je kunt 'm hieronder bekijken:

Alleenzaam - Shortfilm

Anderen lazen ook: Zo herken (en verdrijf) je eenzaamheid.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren