instagram

Mogen jouw ouders jouw Insta zien?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

Je kunt nog zo braaf zijn en alles volgens de regels doen, maar één lastig uit te leggen foto op je Insta and the sh*t hits the fan. Tenminste, als je je ouders toelaat op je account. Heb jij iets te verbergen?

Ken je het begrip 'publiek geheim'? Dat iets eigenlijk een geheim is, maar wat in werkelijkheid iedereen al weet maar er gewoon niet over spreekt. Nou dat idee dus. Dat er een belachelijk confronterende foto van jou op Insta staat - met drank, sigaret, zoenend, in de modder, whatever - maar omdat ze niet op Insta zitten, je ouders van niks weten.

Meekijken

Heb je van dit soort publieke geheimen? Of heb je er totaal geen problemen mee dat je ouders meekijken op Insta en daardoor zien wat je zoal uitspookt zonder hen.

Antwoord vastleggen

Als je gewoon al lezend en in je hoofd antwoord kunt geven op bovenstaande vraag, dan is er niet zoveel aan de hand. Maar als je zoals ons panel voor een camera antwoord moet geven, dan is het een ander verhaal. De worsteling die dat zich met meebrengt wordt dan ook heel duidelijk in ons nieuwe panelvideo.

Wanneer Pim in geuren en kleuren vertelt hoe hij zichzelf heeft geblokkeerd op de telefoon van zijn ouders, beseft hij onmiddellijk dat zijn ouders deze video ook gaan zien. Hetzelfde geldt voor Ole, die pocht over de sterke drank die hij wel eens drinkt.

MOGEN JOUW OUDERS JE INSTA ZIEN?

Anderen lazen ook: Tiener met acne inspireert met selfies op Instagram

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren