Woede na update Snapchat

Petitie: 'Wij willen het oude Snapchat terug'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Meestal is een update een vooruitgang, maar in het geval van Snapchat lijkt dat niet het geval. Honderdduizenden gebruikers zijn woest en willen het oude ontwerp terug!

Vorige week rolde Snapchat een nieuw ontwerp uit. Daarin worden onder andere berichten van media en vrienden gescheiden. Ook verschijnen Snapchat Stories, video's en foto's die na 24 uur weer verdwijnen, nu tussen de individuele Snaps en directe berichten.

sophie 1518591708

Overzicht kwijt

Sommige gebruikers schoven de update nog voor zich uit, nu lijkt iedereen toch met het nieuwe ontwerp te moeten leven. Dat blijkt niet makkelijk. Veel gebruikers klagen dat ze het overzicht kwijt zijn en dat navigeren in de app nog ingewikkelder is geworden.

Petitie

Een Australische gebruiker is daarom een petitie gestart: Snapchat, verwijder alsjeblieft de nieuwste update! De petitie is al honderdduizenden keren ondertekend.

Snapchat zelf lijkt niet onder de indruk. In een reactie liet het bedrijf weten dat 'de gebruikers gewoon even moeten wennen'.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Snapchat-oma verovert internet

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren