@justinbieber

7x de meest besproken posts van celebrity's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Zangeres Pink kreeg deze week een hoop kritiek. Mensen vonden een Instagram-post van haar kinderen bij het Holocaustmonument in Berlijn ongepast. Pink is niet de enige beroemdheid met veelbesproken posts op social-media. We zetten de 7 meest besproken (en beruchte) Instagram-posts op een rijtje.

1. Kim Kardashian

Dat Kim Kardashian haar body graag showt is bekend, maar toch kwam een naakt-selfie van de realityster in opspraak. Fans vonden de foto té naakt en zeiden dat Kardashian het niet kon maken om als moeder zo te poseren. Kardashian zelf kon het niet zoveel schelen. ‘Ik ben echt verbaasd dat het mensen wat boeit, ze hebben me al meer dan 500 keer naakt gezien. Bovendien bedekt de zwarte balk meer dan een bikini', gaf ze als reactie.

2. Ariana Grande

Na de dood van haar ex-vriend Mac Miller plaatste zangeres Ariana Grande een emotionele post op haar Instagram. Dit werd haar niet in dank afgenomen door de fans van Miller. Ze schreven dat Grande een grote bijdrage had gehad aan de zelfmoord van de rapper en dat ze bij hem had moeten blijven. Grande voelde zich hierdoor genoodzaakt om de reacties onder haar bericht uit te zetten.

3. Nicki Minaj

Rapper Nicki Minaj kwam onder vuur te liggen na een Instagram-video waarin ze een vrouw belachelijk maakt. Op het filmpje is duidelijk te zien dat de vrouw geestelijk niet in orde is, maar toch blijft Minaj haar uitlachen. Instagram-gebruikers waren woedend op de rapper. Ze zou er geen grapjes over mogen maken, zeggen haar volgers.

View this post on Instagram

😭

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

4. Jenelle Eason

Als je vaak MTV kijkt, heb je vast weleens gehoord van Jenelle Eason, een van de reality-sterren uit het programma Teen Mom. Afgelopen jaar kwam de tienermoeder in opspraak nadat ze een foto met haar hondje Nugget postte. Haar vriend David zou de hond hebben doodgeschoten nadat hij hun kindje had proberen te bijten. De Instagram-post zorgde voor duizenden verontwaardigde reacties en uiteindelijk werden zelfs Jenelle’s twee kinderen uit huis geplaatst. Inmiddels zegt Jenelle dat het allemaal een groot misverstand was en heeft ze haar kinderen weer terug.

Maar veelbesproken is niet altijd negatief...

5. Selena Gomez

De koningin van de Instagram-posts is misschien wel Selena Gomez. Haar meest besproken post? Zonder twijfel het bericht over haar niertransplantatie. Gomez onderging de operatie nadat haar nier was verslechterd door haar auto-immuunziekte Lupus. Fans van de zangeres reageerde superpositief op de bijzondere post.

6. Justin Bieber

Dat één post duizenden harten kon breken, bleek vorig jaar zomer. Justin Bieber plaatste toen een foto waarin hij de verloving tussen hem en zijn vriendin Hailey Baldwin bekendmaakte. Het regende felicitaties, maar ook heel veel verdrietige reacties. Veel fans zagen hun droom van een huwelijk met de zanger uit elkaar spatten.

7. Kylie Jenner

De geboorte én geheime zwangerschap van Kylie Jenner was misschien wel het grootste Instagram-nieuws ooit. Via een post excuseerde Jenner zich voor haar afwezigheid en vervolgens deelde ze een video van haar zwangerschap en de geboorte van haar dochter Stormi Webster. Nieuwsmedia over heel de wereld schreven erover. En ook fans konden hun ogen niet geloven: hoe heeft ze dit geheim kunnen houden?

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Anderen lazen ook: Baby Kylie Jenner breekt Instagram-record. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren