ANP KIPPA

Droom komt uit: Davina Michelle treedt op bij Pink

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

De cirkel is rond voor Davina Michelle. Gisteravond stond ze in het voorprogramma van Pink. Haar grote idool én degene aan wie ze haar bekendheid grotendeels te danken heeft.

'Het was heel onwerkelijk', reageerde ze na afloop bij Shownieuws. Het optreden was voor de zangeres een droom. 'Door haar reactie kreeg ik de kans om eigen muziek te maken en me 24/7 bezig te houden met muziek. Dat is waarom vandaag heel anders is dan elke andere gig', legt ze uit.

De zangeres uit Rotterdam deed in 2016 mee aan Idols, maar haar doorbraak volgde een jaar later nadat ze een eigen YouTube-kanaal was begonnen. De video waarin ze What About Us van Pink zingt (zie onderaan), ging door het dak nadat ook Pink zelf 'm heeft gezien. 'Dit is beter dan ik ooit zal klinken', reageerde de superster enthousiast. De cover in kwestie is inmiddels ruim veertien miljoen keer bekeken.

No idea!

Voor het optreden op het Malieveld in Den Haag wist Davina Michelle nog niet of ze Pink ook zou kunnen spreken, maar dat is gelukt. 'Het was supervet. Ik heb haar ook gevraagd: "Weet je wat je me hebt aangericht? Wat er gebeurd is nadat je hebt gereageerd op mijn cover?" Toen zei ze: "No, I had no idea." Het komt nog niet echt binnen', vertelt de zangeres.

What About Us - P!nk (cover by: Davina Michelle)

Anderen lazen ook: Pink stomverbaasd na liedje van Nederlandse Davina.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren