Straatlab op reis

Stijn van Streetlab doet mee aan First Dates

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Streetlab maakt al een tijdje geen video's meer, maar zo nu en dan duiken de mannen toch weer op. Deze keer steelt Stijn de show in het tv-programma First Dates, en dat levert hilarische beelden op.

De mannen van Streetlab deden tot voor kort straatexperimenten. Daarbij was het belangrijk dat ze anoniem konden blijven, maar dat zit er tegenwoordig niet meer in. Jasper, Daan, Tim en Stijn zijn namelijk te bekend geworden. Maar dat betekent nog niet het einde van Streetlab.

Grappige twist

De mannen duiken sinds kort regelmatig op in andere tv-programma's om er een grappige twist aan te geven, waaronder College Tour. Deze keer is First Dates aan de beurt. Stijn komt langs om op blind date te gaan met een vrouw. Hij vertelt hoe het met hem gaat sinds Streetlab gestopt is. ‘Dat geeft ook ruimte voor nieuwe dingen. De jongens zijn ook gewoon doorgegaan. De één na de ander gaat als een raket.’

Geen geld meer

Maar met Stijn gaat het minder goed. Hij vertelt dat hij bijna geen geld meer heeft en daarom maar bij zijn moeder woont. Arme Stijn! Of hij ook op een tweede date mag? Dat zie je in de video hieronder.

Stijn in First Dates - #SL24 | #Streetlab

Anderen lazen ook: Streetlab zoekt de grenzen op.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren