OnneDi videoclip

‘Zingen en vloggen zijn even grote passies’

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Ronja Kool
Ronja
Kool

Op YouTube heeft Dionne Slagter (beter bekend als OnneDi) een gedroomde 666.000 volgers. Maar haar grootste droom is doorbreken als zangeres. Die zou wel eens werkelijkheid kunnen worden nu ze meedoet aan It Takes 2.

Hoe heb je je voorbereid op het programma?

‘Door veel te oefenen. Ik heb vroeger wel zangles gehad maar nu al heel lang niet meer. Gelukkig heb ik voor dit programma wel weer een paar lessen gevolgd. Dat heeft zeker geholpen. En verder is het dus belangrijk om rustig te blijven. Ik vind het namelijk superspannend. Normaal ben ik alleen op YouTube te zien. De tv-wereld is echt nieuw voor mij. De sfeer in de groep is gelukkig goed. Ik kende nog niemand echt, maar Robin Martens en ik zijn nu wel vriendinnen.’

Alle kandidaten worden gekoppeld aan een bekende zangers: Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel Veenendaal. Bij wie hoop jij in het team te komen?

‘Marcel heeft mijn voorkeur. Ik ben groot fan van Di-rect en was vorig jaar nog bij een concert. Zaterdag wordt bekend of ik ook echt bij hem in het team ben gekomen.’

Stel je moet kiezen tussen zingen en vloggen. Wat kies je dan?

‘Oeh dat vind ik heel lastig. Als ik een zangcarrière kan krijgen, zou ik daar zeker voor gaan maar ik wil wel altijd blijven uploaden. Misschien dat ik er dan een editor bij kan nemen die mijn video’s monteert. Ik zou nooit helemaal stoppen met een van beide want het zijn even grote passies. Misschien ga ik wel filmpjes maken waarin ik zing.’

Stel je wint It Takes 2, wat is dan je volgende stap?

‘Ik wil dan zeker doorpakken en gaan schrijven met andere muzikanten. Ook wil ik een plaat opnemen en veel optredens doen. Het is altijd mijn droom geweest om zangeres te worden.

Het hele interview met OnneDi lees je in de krant (verschijningsdatum 23 maart 2018). It Takes 2 is vanaf 24 maart elke zaterdag om 20.30 uur op RTL 4.

Anderen lazen ook: OnneDi over haar rol in horrorserie Dare.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren